-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lukiboy25
csendes tag
válasz
CSiPet2 #17215 üzenetére
Sziasztok!
Gugliztam még egy pár órát és végül sikerült visszaállítanom gyári ROM-ra.
Az alábbi két link rendkívül hasznos volt ebben:
Hogyan állítsuk vissza a gyári ROM-ot (videó is van a lépésekről):
http://theunlockr.com/2010/06/07/how-to-unroot-the-htc-desire/
A letölthető eredeti, nem rootolt ROM-ok .exe, könnyen elindítható változatban:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667
Én konkrétan az alábbi ROM-ot tettem fel rá:
RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00. 32U_5.11.05.27_release
A frissítés nem talált újabbat és a Superuser Permissions is eltűnt az alkalmazások közül.
Luki
-
lukiboy25
csendes tag
Igen, ez indolokolt volna, de bizonyítékom nincs ugye, hiszen mi bizonyítja, hogy nem én rootoltam? Ha ne adj isten perre mennének hitelrontásért, nem feltétlenül én nyernék...
Ha ott, helyben megnézem, hogy benne van-e az a Superuser, akkor lehetett volna még tenni valamit, de nyilván eszembe sem jutott, nem is értek hozzá.
-
lukiboy25
csendes tag
válasz
racerx #17199 üzenetére
Ez jó, ez tetszik.
Megnéztem, van Superuser Permissions benne, amit NEM ÉN tettem fel.
Akkor tehát vettem 110-ért egy használt, buherált telefont... remek..
Hétfőn eldöntöm akkor mi legyen.
De a bolt vissza tudja állítani valahogy gyárira vagy kár is ezért reklamálnom, mert simán lepattinthatnak azzal, hogy én buheráltam?
Ha nem is lehet már visszaállítani, akkor nem feltétlenül futom le ezt a kört a bolttal... akkor beletörődök, hogy átvágtak és ez van.
Köszi.
-
lukiboy25
csendes tag
válasz
CSiPet2 #17191 üzenetére
Szia!
Igen, én semmit sem buheráltam rajta.
Akkor hétfőn viszem vissza a boltba és reklamálok.
Most nem írom le hol vettem, mert nem akarom rossz hírüket kelteni, de ha nem oldják meg a problémát, akkor megnevezem a boltot.
Van elérhető közelben egy másik HTC Desire, ami szintén nem buherált, azon minden gyári frissítés megvan. Arról nem lehet valamit valahogyan átmásolni?
Vagy ha tényleg rootolt a telefonom, akkor a boltban vajon mit tudnak tenni? Vissza lehet állítani a gyári állapotra vagy már ha egyszer rootolva van a készülék, akkor soha nem lesz olyan, mint ha gyári lenne? Csak mert akkor készülék cserét fogok kérni...
Köszi.
-
lukiboy25
csendes tag
Sziasztok!
December 31.-én vásároltam egy HTC Desire telefont, sokat vártam rá, mert fehér színben sehol sem volt már.
Nagyon tetszik, sok időt töltöttem már a testreszabásával.
Ami elsőre meglepő volt, hogy 2.2-es Androiddal kaptam.
A settings/about phone/system software updates alatt megnéztem van-e frissítés és talált:
"system upgrade 2.29.405.5 (4.82MB)"
A telepítés az alábbi hibaüzenettel állt már sokadik újraindítás után is:
"ClockworkMod Recovery v2.5.0.7
Ean't find MISC
Ean't mount CACHE:recovery/command
Ean't find MISC
Ean't mount CACHE:recovery/log
Ean't find MISC"
Van benne egy 4GB microSD kártya, a boltban tették bele. Original dobozos készüléket vásároltam, ott előttem csomagolták ki és üzemelték be, a képernyővédő fóliát is ott ragasztották fel, szal valószínűtlen, hogy már használatban lett volna és esetleg buherálták volna...
Aki tud, kérem segítsen mi lehet a probléma!
Természetesen gugliban már próbálkoztam de csak érthetetlen és angol nyelvű oldalakat találtam.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest