- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendszergazd
csendes tag
válasz
kekkola #6105 üzenetére
nekem is sikerült megcsináltatnom ott az akksicserét, tegnap kaptam vissza, és a kijelzőmet is valahogy kiegyenesitették már nem púpos, én jószivvel ajánlom nektek a szervízt,az akksim szétfeszítette a készüléket mondták hogy az alaplapom is eléggé meghajlott, nemcsak a kijelzőm. ennek ellenére minden működik rajta, szinte csoda hogy nem repedt el a kijelzőm mivel 2-3 mm magasra kinyomta a akksim.
-
rendszergazd
csendes tag
sziasztok, amióta megvan a htc 10 em követem a fórumot (2 éve), és tegnap elérkezett az idő amikor a telefon akummlátora beadta a kulcsot és a készülék kijelzője 2-2,3 mm el kipuposodott és a ragasztó elengedte a kijelzőt látszik a telefon belseje kétoldalt 5-6 cm hosszan az oldalán, és 50% alatt folyamatosan ujraindult, amelyikőtök olvassa bárkitől jo tanácsokat elfogadok, mit tegyek? szeretem a telefont de ha 2 mulva ujra akksi cseréért 40e ft ot vagy többet kell rá költeni, lehet uj készülék után néznék hasonló kategóriában. leginkább 1080p streamnézésre haszálom napi 12 órában minimum, tetszik a nagy kijelzőfelbontása a készüléknek.
Máté
-
rendszergazd
csendes tag
holnap érkezik meg a htc 10-esem csatlakozok a klubhoz.
az előző okostelefonom htc Kaiser volt utoljára olyan 4 éve. egy kicsit félek a telefon okosabb lesz mint én
-
rendszergazd
csendes tag
régebbi htc 10 tulajdonosoktól kérdezném hogy az akkumulátor üzemideje menyivel csökkent nagyjából a gyári gyors töltővel használva a készüléket, esetleg volt-e szükség akkumulátor cserére elhasználódás miatt (drasztikus üzemidő csökkenésre gondolok )?
-
rendszergazd
csendes tag
-
rendszergazd
csendes tag
üdv, akinek van ilyen telefonja attól kérdezném: mennyire csúszik a telefon külömböző felületeken, és mennyire stabil a fekvése tok nélkül?
illetve amelyik készüléken van magyar nyel az mindig eu eladásra szánt termék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged