Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Köszi szépen. Megsasolom.
Árakról: én decemberben vettem a notit, asszem 180K volt. Semmilyen más márkából nem találtam hasonló tudású gépet ilyen áron. Se FuSi, se MSI, se Acer, se semmi. Emlékeim szerint jóval 200 felett lehetett csak ilyesmi belsővel gépet találni, olyan 250K környéke. Mostani árakat nem tudom, de akkor nagyon jó vétel volt.
Üzemidő: 2-2,5 óra, nagyon minimumon használva.
-
CsodaPOK
senior tag
Nekem ennek a kistestvére van 1160eh.
-Törölgetni tényleg sokat kell, de meghálálja. Számomra nagyon tetszetős. A sok fényes led este kicsit zavaró, kár, hogy nem lehet csökkenteni a fényerőt.
-Kijelző az sajnos nagyon fényes. Buszon ha kicsit süt a nap, már nem lehet normálisan látni.
-Apró kiegészítés: az "infra port" csak arra van, hogy a távirányítót kezelje. Telefont pl nem ismer fel.
-Ami meglepett, az a beépített mikrofonja. Rendkívül jól érzékel távolról is.
-Kettős fejhallgató kimenet: valaki tudja, hogy hogy lehet tényleg kettősként használni? Valahogy nem sikerült rájönnöm, mindig ugyanaz szólt mindkettőben.
-Minőségben biztos van jobb, de egész jól össze van rakva. Érzésre jóval erősebb, mint a volt Acerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest