Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Adatmentésben nem járatos egyéneknek a NAS és egyéb fogalmak felfoghatatlanok és ezeknek a használata már szinte teljesithetetlen feladat. Én sem érzem magamat ezen a területen mindtudó okostojásnak, de felismertem, hogy nélkülözhetetlenül a PC-s élet velejáró dolgai közé tartozik. Kevés az ismeret és a pénz sem vet fel annyira mint szeretném. Megint nem fogok lemezeket írógatni tucatszám, mert régen a DVD írás bevett szokás volt nálam. Programok, zenék, fényképek, filmek és ISO-k mentek mind lemezre. Majd a nagyobb HDD-k megjelenése miatt erről már letettem és a Blu-Ray is igen későn jött nekem, mert addigra 2TB-os HDD-ket vettem a PC-be. A PC-k sem tudnak akármennyi HDD-t befogadni. Nálam meg főleg nem, mert nem helyezek egymás főlé közvetlen HDD-t a hatékonyabb hütés miatt. Jó azért a rezonancia sem mindegy, mert igy is gumialátéteket használok rögzitésnél (sima csavarozás és persze nem gyorsrögzités). A gép aljába 2x1TB HDD és a DVD író legalsó polcára beépitőkeretben egy WD RED 2TB HDD egyedi hütéssel megtámogatva. Ezeknek kellett biztonsági mentés amint időközönként megtelltek. Én évente rászánok annyit, hogy egy 2TB-os HDD-t és egy megbizhatónak mondható külső házat vegyek erre a célra. Ezeket 3 havonta leformázom és rámásolom a frissitett partició adatait. A formázást néhány éve használom, mert valamikor csak rámásoltam a régire az új adatállományomat és nyugodtnak éreztem magam. Aztán valamikor elővettem, mert visszaállitás kellett és a mentés HDD-n a mentett adatok fele valamiért hiányzott, pedig én felülírtam akkor. Ez igy még elviselhető ősszeg és ráforditott idő. Az időről még a hőmérséklet jut eszembe. Ezeket is hetente többször megnézem és a HDD kondicióra is ránézek, de ezt én mindig fentartással kezeltem, mert ez a jelenlegi állapotot tükrözi, ami bármelyik szerencsétlen pillanatban megváltozhat. Ezért kell menteni időközönként otthoni gépről is, mert nincs feleslegesnek mondható adat és ráforditott idő és pénz. Ki mennyit tud rászánni, az sosem felesleges.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest