- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Egen.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kilix4
újonc
3440x1440 kéne ilyen monitorhoz!
-
jacint78
addikt
Ez nem így működik, hogy le is zártad.... A VGA árak már rég nem a bányászat miatt vannak az egekben, hanem a memória árak miatt. Hol vettél te 120-ért 1080-at? Ez már kicsit erős. Az ideális eset már rég nem az árak feleződése, az már nagyon régen volt.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Dealer95
őstag
"ideális esetben"
-direkt így írtam, a bányászat miatt tartanak ott az árak ahol.. egyébként már 100k alatt lenne egy 1080 (bányászláz előtt 120k-ért már lehetett 1 éve venni 1080-at, ma már bőven 100k alatt lennének és az új gen is megjelent volna)
-nem kell 1080Ti a tárgyalt felbontáshoz, így nem is kell 200k-t költeni (újonnan egy minőségi 1070Ti 140k...)
-az emberek leggyakrabban VGA-t cserélnek egy gépben, monitort viszont ritkán, így értelemszerű, hogy azzal hosszabb távra érdemes tervezni és jobbat venniNem szeretnék vitatkozni, csak a véleményem írtam le, így ezzel le is zártam
-
jacint78
addikt
Én 50"-t bámulok 1920x1080-on és szerintem túl léhet élni. Nem sokra mész egy olyan gamer monitorral 200Hz-en, aminek akkora a felbontása, hogy nincs a piacon VGA, ami rendesen tudná hajtani.
Dealer95
VGA-t bármikor cserélhet az ember, ráadásul azoknak ideális esetben 2 évente majdhogynem feleződik az ára.
Pont kétéves a kártyám és annyiért tudnám eladni, amennyiért vettem, szóval ez ma már semmiképpen sem áll meg. Nem is értem a logikát, mondasz itt monitort 100K-ért, amit 200K+ VGA tud meghajtani és azt mondod, hogy VGA-t bármikor lehet venni?
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Cassi
őstag
Van EU-s címük (https://www.japannext.eu) euróban megadott árakkal, de úgy tűnik, csak francia címre lehet szállítást kérni. Nem mintha olyan különösebben kellene bármelyik, a panelgyártóknál van a labda.
-
Dealer95
őstag
A 34"-35" 21:9 2560x1080 tulajdonképpen egy 27" 16:9 FHD monitor.
Tehát a munkahelyi 25" FHD monitorod a PPI értéke nagyobb, mint a 35"-osé.
Nem mondom, hogy rossz, de semmiképp sem ideális szerintem.Tény, van köztük kb. 60-70k különbség [link], viszont a legolcsóbb 1440p 21:9 jobb minőségű panelt kap, mint a legolcsóbb 1080p-s (tapasztalat).
De ha mindenképp a nagy méret a fontos (és az, hogy ne legyen túl nagy a felbontása), akkor 16:9 32" 2560x1440 még talán befutó lehet, alacsonyabb áron. (100k körül kaphatóak újonnan)
Arról nem is beszélve, hogy monitort ritkán vált az ember, így érdemes előre gondolkodni
VGA-t bármikor cserélhet az ember, ráadásul azoknak ideális esetben 2 évente majdhogynem feleződik az ára.[ Szerkesztve ]
-
Huntszy
tag
Nekem egy 35" LG van FHD felbontással és nekem tökéletesen megfelel, boldogan élünk együtt. Nem mondom, 4K-n biztosan élesebb lenne minden meg szebb, tény, viszont ha olyan vasra telik ami FHD-ben tudja csak futtatni a dolgokat ( legújabbakat azon sem mindig sikerrel :S ) akkor én inkább egy 35" monitorra tettem a voksom és nézem egy kicsit távolabbról mint egy 29" vagy egy 27"-ra. Munkában egy 25" FHD monitort használok, otthon és munkahelyen is rengeteg szöveget olvasok ( aminél szerintem nagyon előjön ha nem elég éles a kép ) és egyáltalán nem érzem azt, hogy a munkahelyi 25" monitoron bármivel is jobb lenne az olvasási, videónézési élményem mint az otthonin, miközben a PPI különbség majdnem 2x-es ( munkahelyi monitoron nem nagyon játszottam még szóval olyan tapasztalatom nincs ). Pixeleket persze látom, de ahhoz, hogy ez így legyen olyan közel kell lennem a monitorhoz ami egyrészt nem egészséges, másrészt nem is kényelmes mert olyan széles h forgolódni kellene kényelmes és egészséges távolságból nézve a képernyőt én 35" FHD-ben sem látom a pixeleket és nem is tűnik homályosnak a kép szóval ez a mindenképp 1440p 30-34" fölé erősen túlzás. Jó ha 1440p-s a nagy monitorod de nem mindenképp. Pláne ha azt nézzük, hogy mennyibe kerülne az upgrade ( az 1440p-s monitor is drágább és a gép is drágább ami ugyan annyi FPS-el viszi a játékot 1440p-n mint a jelenlegi 1080p-ben ).
-
HoyHoy2
tag
szerintem elképesztően csúnya, lehetne bármilyen felbontása
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #9 üzenetére
Már csak a valós input lag és színreprodukció a kérdéses. Viszont ha ezek rendben vannak, akkor elég jó ár - csak mire ideér, tegyél rá min. 25 %-ot.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
mepet
addikt
Vannak érdekes cuccaik.
-
Segal
veterán
Z35P tulajkent maximalisan egyetertek a kijelentessel. Gyonyoru es eles kepe van
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dealer95
őstag
Ekkora kijelző mellé el kellene felejteni a FHD felbontást.
3440x1440 kell 35" 21:9-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TP-LINK routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- PlayStation 4
- Politika
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
- DELL U2719D Új állapotú
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest