- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
-
macskea
őstag
Igen, "az megvan", hogy ugyan úgy kapcsolóüzemű mindkettő, de azért lényegi különbség van, és messze nem ugyan az. Pláne nem merül ki annyiban, hogy ráragasztanak egy matricát. A T-Class amúgy egyet jelent a Tripath cuccaival, gondolom innen a T. Én külön kezelném, de szíves joga. Csak szerintem nagyon leegyszerűsíted a dolgokat...
Ilyet meg azért ne írjunk már le, hogy az hogy hány watt az tök mindegy. Még akkor sem, ha azzal amit utána írtál magam is egyet tudok érteni.
-
macskea
őstag
Class-T erősítőkben nem gondolkodtál? Árban erősebbek, de általában az alapkiszerelés is barátságosabb, mint a D-sek esetén. (saját ház és előlap, esetenként táp!)
Én ezzel szemezek már egy ideje: Dayton DTA-1
Beépített akksihely és akksitöltő, táp, 2x15 watt, és összehasonlíthatatlanul jobb hangminőség mint a class-D esetén. (nem torzít mint a dög)
Egyébként ügyes vagy, hiába, Magyarorszák a 10.000.000 mérnök országa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest