Új hozzászólás Aktív témák
-
lfarkas
aktív tag
Íme
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok!
HMW2 Egy éjszakai töltés után nem működik a légnyomás-magasság kombó.
Tudnátok tanácsot adni mi a megoldás? Ecsetelt tisztítás és levegővel kifúvás, újraindítás, visszaállítás megvolt. Nem javult meg.
Üdvözlettel -
lfarkas
aktív tag
Sziasztok !
Én még a dupla koppintásos képernyő felébresztést hiányolom! -
lfarkas
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1206 üzenetére
Szia! Én nem találom ezt az óralapot sehol. 11.01. 512
Xiaomi Poco x3 a mobil. -
lfarkas
aktív tag
Mi pc suite ? Korábban ezt javasolták Óra-Pc kapcsolatra, de sajnos nem látják egymást. Ha működne gyorsabb lehetne az átvitel.
Valakinek tapasztalata? -
lfarkas
aktív tag
Mindenkinek üdv!
Tegnap vettem át, még ismerkedünk. Sajnos az "okos" (Mi 2) mérlegemmel nem ismerik egymást!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest