- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
Nálam is jelentkezett egy ideje ez a probléma, hogy ránézek és azt hiszem valami üzenet érkezett, de nem. Csak azt mutatja, hogy volt aktív telefon beszélgetésem korábban. Így gyakorlatilag egy hasznos funkciót ellehetetlenítettek.
Ráadásul, ha kitörlöm róla az üzenetet jobbra húzva, akkor még a legközelebbivel együtt visszajönnek a korábbi beszélgetések is aktív hívásként jelezve.
A másik, amit észrevettem, hogy egy ideje, ha alszom, akkor nem rezeg híváskor. Előtte csak, ha gondoskodtam róla, hogy ne zavarjon, akkor volt ez.
A harmadik, hogy pl. fogorvosnál azt jelzi, hogy 45 percet aludtam! Pedig nagyon nem, csak éppen nem mozogtam. Korábban szerintem ez sem így volt. (Az előző miatt pl. nem is rezeg a fogorvosnál, ha ha hívnak, mert azt hiszi, hogy alszom.)
Előtte nagyon elégedett voltam vele, de így ezek bosszantóak. Főleg, hogy szoftveresen szúrták el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Projektor topic
- Óra topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest