Hirdetés
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Nem screenshit, de most raktam töltőre és:
Töltés óta 66:42h, kijelző 2:53h és 5% volt benne. Nálam 4g online,5 email és 2 időjárás folyamatos szinkron,autó fényerő,fotóztam is,bt soha sincs kikapcsolva(b360 és több mint 500h az újraindítás). Nincs repülés, kikapcsolt net mindég használatban van. Én elégedett vagyok vele[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
atillaahun
veterán
Nekem ma pl. így kinéz kb. a 8 óra SoT. Ebben nagyon jó a teló, nonstop használattal a 10 órát is ki lehet hozni belőle. Mondjuk ez inkább filmezés, böngészés, kisebb játékok, telefonálás, beállítások babrálása, nem nagy adatforgalom igényű szolgáltatások használata mellett lehetséges.
Viszont a stand by üzemideje siralmasan rossz, ahogy a screen on és awake csíkok is mutatják valamilyen szolgáltatás(ok) folyton ébresztgeti(k) a rendszert, így ha nem nyúlsz hozzá, kb. 40 óra alatt akkor is lemerül.Én a WiFi és vagy cellakészenlétre gyanakszom, ezeket próbálom most monitorozni különböző programokkal, de kurva nehéz, szinte semmi használható adat nem nyerhető ki, jó mélyen elásták őket.
Amúgy egy viszonylag jól kicsontozott 380-asról beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest