Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qbeer666
tag
válasz
kekkola #4216 üzenetére
Én power user vagyok. Ha bekapcsolom a képernyőt akkor youtube, messenger, chrome, snapchat, drive. Ezeket ha nem is teljesen egyszerre de párhuzamosan használom. 1 napot kibír, kameraha sokat használod akkor b180-on sokkal többet fogyaszt, mint nekem b130-on tette. Nekem 3,5 óra az átlag képernyő idő és nagyjából 22-23-24 órát megy töltés nélkül. Én a b130-at üzemidőben jobbnak éreztem, de akkor még nem használtam minden olyan alkalmazást, amit most igen (google photos, snapchet, onedrive, spotify). Itt soka vannak, akik jobb időket produkálnak. Én két SIMmel használom, sokat fotózok és sok alkalmazást is használok. Nem azért vesz az ember 130kért telefont, hogy csak egy böngésző, meg viber legyen rajta. (Ne haragudjon meg, aki csak erre használja.) De így ezek mellett nem vagyok annyira elájulva az üzemidötől. Félre ne értsetek, mert nagyon szeretem ezt a telefont, de megvannak a maga hibái.
(Minden volt már az üzemidő javítására, 2szer már teljesen frissen újra belaktam a rendszert. Ilyen igények mellett csak ennyit tud, de ez is türhető azért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Diablo IV
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest