- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpeter
csendes tag
Az olcso vezetekes egy sunyi kis akcio, aminek a ccelja, hogy minden vezetekes elofizeto mondja le az elofizujat es inkabb vegyen pannonos mobilt, mert arrol milyen olcso hivni
A csapda abban rejlik, hogy ha mindenki lecsereli a vezetekeset, akkor mindenkit csak mobilon tudsz hivni es meg a halozaton beluli percdijak is tobbszorosei altalaban a vezetekesnek
jol kifoztek ezt.
-
törölt tag
igen... az a baj, hogy itthon nagy az adó (vagy minek hívják) a telefonszolgáltatáson. aúgy egy sms reális értéke úgy a nullához közelítene. amennyi adatot kell mozgatni a hálózaton hozzá...
én jelenleg azt az "alternatívát" választottam, egyelőre, hogy nem telefonálok itthon -
BiP
nagyúr
válasz
#16820480 #42 üzenetére
Én is azt preferálom, ha nem kell azt figyelni, milyen hálózatba telefonálok. Főleg a számhordozás idejében, amikor fixen nem lehet tudni körzet alapján, mit hívsz. SMS meg sehogy sem jó. (nem vagyok egy sms huszár, az alapján számolok) Vagy drága, vagy csomagot kell venni, amit az ember nem használ ki, és úgy megint drágára jön ki.
-
törölt tag
alapvetően az a baj, hogy a kártyás lényegéebn mindenhol olyan 40ft körül van átlagban. hiába hálózaton belülre lehet olcsóbb (van a telenornál is hálózaton belüli opció), de ha teljesen rendszertelenül kell mindenféle hálóaztba telefonáljak, akkor ez semmit nem számít az égvilágon.
ráadásul a 30+ forintos sms egy vicc...éztam még talán olyan fél éve, hogy esetleg megéri-e váltani, de az jött ki, hogy nem igazán érné meg egyáltalán...
-
BiP
nagyúr
válasz
#16820480 #40 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a voda olyan csodálatos. Mindkettő (amit néztem) rohadt sokba kerül, de amiket láttam, még mindig a voda volt a kevésbé vészes, bár nagyjából tényleg ugyanannyi.
A djuice meg a bocsfiuk pedig ezekhez képest jobb csomagokat kínál, viszont csak fiataloknak. (szerintem azért havi lebeszélhető 2500-ért bárhova 20ft/perc már elgondolkodtató)
Durva, hogy Telenor 21ft/percet havi 12600-ért kínál, ill. más irányból: havi 3840ért is csak 32ft/percet ad. Kártyás 41ft,(dj 29ft) -
-
BiP
nagyúr
Most gyorsan végigfutottam pár vodafone-os csomagot (kártyás és előfizu) is, bármely kategóriában (értsd: hasonló telefonálási szokásokra kitalált "konkurrens" csomagok) jobbnak tűnik, mint a telenor.
A bocsfiuk-os kategóra (voda 26 év alatt) meg szintén körökkel ráver, mint a djuice.
T-t nem néztem, ott eszméletlen sok csomag van, nincs kedvem átnyálazni. -
BiP
nagyúr
Most gyorsan átszaladtam a csomagokat (lehet, hogy felületesen), nem túl kedvezőek. Nagy havidíj mellett olcsó csak. djuice nem kicsit alá kínált (29ft kártyás, számlás 20ft 2500ért). Kár, hogy korhatáros.
-
deathtania
senior tag
válasz
donjohnson #35 üzenetére
dikk!
micsináltál, hogy az lettél? mondjuk most újraindítottam a telómat, és kicsit gondolkodott rajta, de megint csak a pannon
-
donjohnson
addikt
válasz
deathtania #32 üzenetére
én már telenoros
-
törölt tag
hát ezzel a váltással sem változott semmi a szánalmas kártyás tarifacosmag kínálatban...
-
Zirowe
nagyúr
Telefonom szerint még mindig pannonos vagyok..
-
jFox
addikt
Szerintem ehez is kell egy generáció aki már úgy nő fel, hogy nem Pannon, hanem Telenor.
Én még mindíg Matáv-nak mondom a T-Com-ot és Westel-nek a T-Mobile-t.A vezetéke tarifa ok, de a percdíjjas internet???? Visszafelé fejlődünk? Szerintem nem sok előfizetőre számíthatnak, pláne ilyen tarifa mellett.
-
ludla
őstag
Én nem látok semmi akciót és név változást a Pannon oldalon
-
Probber
őstag
válasz
deathtania #21 üzenetére
Vigyél nekik tortát!
(#19) bambano
-
deathtania
senior tag
most kapcsoltam ki, majd be a telefonomat, de nekem még mindig Pannon van kiírva.... lehet hogy csak kamu volt az egész?
-
-
RootRulez
félisten
Eddig a pannon tűnt a "magyar mobil szolgáltatónak"... Most már ettől a kis jóleső érzettől is elbúcsúzhatok...
-
eXodus
őstag
"hogy nincs többé szükségük a mobiltelefon mellett vezetékesre is."
Vezetékes telo: 0Ft havi díj + ingyen lebeszélhető percek (hálózaton belül mégtöbb)
De hát pannon szerint ez nem kell... -
bambano
titán
Mert valamire kenni kell, hogy a pannon rendes buktában van mostanában...
Emlékszem, anno átéltem egy nagy multinál egy nagy brand bevezetést. Volt ott minden, még egy dokumentáció is, hogy hogyan kell kinéznie egy céges levélnek. volt hozzá sablon is, meg minden, egy dolog nem volt: a külön erre a célra beszerzett fontban magyar ékezet... -
deathtania
senior tag
holnaptól telenoros leszek. ebbe belegondolni is rossz. vajon éjféltől váltanak? mikor cserélik le az operátorlogót?
pedig még el akartam búcsúzni a pannontól.kihasználom a maradék időt...
-
^Clown
addikt
Jajj...
Miért nem volt jó a Pannon? Ez egy elég jól bejáratott brand, és akkor még finoman fogalmaztam. Nem értem, miért kell leváltani. Főleg, hogy nemrégen csomó embert kirúgtak költségcsökkentés címén, most meg jópár milliárdért lecserélik a márkanevet... De hogy miért? Biztosan megvan az okuk, valaki homályosítson fel
-
bambano
titán
Te Lenor, mit árulsz? öblítőszert vagy telefont?
-
Apollyon
Korrektor
Fantasztikus. Semmi bajom a norvégokkal, sőt, de szerintem simán maradhatott volna a pannon név. Már úgyis annyi minden nem magyar itt nálunk hogy már szinte egy külföldi ország vagyunk...
-
kangool
tag
-
WonderCSabo
félisten
Hát igen, kellett most a brandváltás pár milliárdért, de előtte költségcsökkentési szempontból kirúgtak csomó dolgozót.
-
Killing
addikt
Na majd meglátjuk, még az is lehet hogy pannonos leszek.
khm, Telenoros. -
zoli62
addikt
Viszont szerintem még mindig nem lesz olyan feltöltőkártyás csomag, ami mondjuk 3 GB tartalmaz, és egy éves rendelkezésre állási idő alatt bármikor felhasználható.
-
Zirowe
nagyúr
Na a hülye kérdésem: akkor holnaptól a telefonon már nem pannon lesz kiírva vagy sak sim csere után?
Mert én úgy tudtam,hogy a telefon a sim kártyából olvassa ki a hálózat azonosítót, ami alapján egy telefonon lévő szolgáltatólistából választja ki a kiírandó nevet..
De ez még jó 10éve volt -
BiP
nagyúr
Ez az időarányos net meg azért gáz, mert az ügyfél és a pannon érdeke merőben ellentétes. Ha lassú a net, akkor több időbe telik betölteni az oldalt, ergo többet fizetsz. Duplán szívsz.
(ha gyors, akkor lehet jó, de akkor is sok a 300ft-os óránkénti netdíj, ennél még egy netkávézó is olcsóbb.)Adatcsomag alapú fizetésnél a cég érdeke, hogy többet netezz, és többet fizess, de attól Te is többet kapsz.
vezetékes tarifa nem rossz.
-
hivatali ügyintézés még mindig szinte kizárólag vezetékesen működik. (ott ugyanis a titkár/nő veszi fel, ellentétben a mobilt a "fontos" ember szívbaj nélkül kinyomja, ignorálja)
voip-os telefonhívások minősége pedig sajnos mai napig nem stabil. (általában elfogadható, de épp csak akkor szaggat, vagy visszhangos, amikor a legfontosabb lenne)
nekem eléggé szimpatikus ez az 5 ft-os vezetékes, kár hogy biztos, hogy meg lesz a drága ellentételezése (mobil irányba sokszoros ár és/vagy csak számlás előfizetés mellé igényelhető)
még véletlenül se lehessen azt megjátszani, hogy van otthon egy havi 1-10 alkalommal vezetékes hívásokra használt telefon, amire amúgy nem kell költeni.
-
ludla
őstag
Szerintem nevetséges ezek az akciók amiket kínálnak
5ft/perc + 5ft/kapcsolás vezetékes fele, akik mobiloznak nem sokat telefonálnak vezetékes fele
Aki komolyan akar kedvezményeket vezetékes fele annak érdemesebb a Voip-ot használni.
3000ft / 10óra = kb 10nappal is egyenlő ami igen csak drága mulatság még mindig egy hónapban. Lesz valamikor ebben az országban normális mobil net elérhető áron? A mi minimálbér fizetésünket vegyük, ne a felső 10.000-t -
Daczy
aktív tag
Az a mobilinternet se semmi, az pl tökéletes lenne minden nap frissíteni az időjárást pda-mon, tőzsdét stb. mivel ugye nem adatforgalom, hanem idő. Csak ne 3000 forintról indulna
Vajon holnaptól már nem Pannon GSM lesz kiirva, hanem Telenor?
-
ntomka
nagyúr
Ez az occsó vezetékes dolog jól hangzik.
Persze hosszú távon kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest