Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severen
tag
Kár érte.Tavaly gondolkodtam egy használt ps3 vásárláson ,hogy ezt a játékot nyomhassam.Aztán letettemróla mert már akkor rebesgették ,hogy leállnak a szerverek alóla.
-
cskamacska
addikt
Igen ez konzoloknál nem hogy lenézendő, de kimondottan pozitív, lévén a visszafelé kompatibilitásról már jó régen lemondtak, így vagy jön a remaster, vagy nincs és nem lesz játék a nextebb genekre.
De valahogy mégis elkeserítő, hogy a cégek kedvük szerint rendelkeznek egy játék jövőjével kapcsolatban. Nincs lehetőség közösségi hosszabbításra, ha lekapcsolják akkor le van kapcsolva, pont. Persze a From még mindig a jobbak közül való, EA vígan lekapcsolgatja 3 éves játékait is.
sp8787: A felhasználók pedig ehhez idomulnak. Mindig is így volt, és így is lészen, az van fordítva összerakva aki szerint ez így nem jó.
-
GodGamer5
addikt
válasz
cskamacska #1 üzenetére
Pontosan így megy ez 2018-ban...
-
törölt tag
A Demon's Souls-ban mennyire (volt) hangsúlyos az online?
Én most kezdtem neki a Dark Souls 3-nak, és offline játékot indítottam. Lehet, hamar elvérzek így, de nekem ez a más játékába beleavatkozás akkor sem szimpatikus. Aztán talán kipróbálom majd online is, de egyelőre nem. A Demon's Souls-ban nem tudom, ugyanez a rendszer volt-e, vagy más.
-
sp8787
addikt
válasz
cskamacska #1 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
cskamacska #1 üzenetére
Lehet vicceskedni, de a Dark Souls remaster pont hogy félráon jön, a Demon's Souls pedig szerintem sok Dark Souls kedvelőnek kimaradt a PS exkluzivitás miatt, biztos sokan örülnének neki, ha kurrens gépekre is kiadnák feljavított formában.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #1 üzenetére
Sokan egyébként reménykedtek benne, hogy a szerverek leállítása előrevetíthet egy remastert. Aztán nem lett belőle semmi eddig, csak a Dark Souls-hoz jön új kiadás.
-
cskamacska
addikt
Akkor pont itt az ideje egy sorozat copy-paste remasternek, és el lehet majd adni darabját 60-70 euróért next genre, még nextebb genre, és legnextebb genre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest