Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
így van azért kerül 5-6 ezerbe egy régi xeon és azért 25-30-ba egy sandy i5 mert ugyan azt tudják ,és aki megveszi a drágábbat az egy palimadár,és a régi xeon kihajt egy mai 60 ezres vga-t is,de ha meghúzzátok rendes hűtővel ami nektek van,(mert Én úgy hűtöttem,hogy fújtam rá számból a levegőt) akkor akár még egy 1080-at is megpörget .............................
Annyit röhögök ezen a topikon,öröm olvasni nap,mint nap,egyébként tényleg köszi a tesztet,de ha lenne lehetőséged 8gb-al lefuttatni ezeket,nagyon megnézném a grafokat,őrülten sokat javulna a min fps az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megvizsgáltuk, hogy mekkora gondot okoz, ha az előírtnál gyengébb a hardverünk.
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Gigabyte RTX 3060TI VISION OC 8GB
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest