- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Légyszives kérdezd meg azokat az embereket is akik abszolút anti tuning cuccokat vásároltak,és nem volt pénzük az eredeti pédányt lecsereléni veszteséggel egy tuningosabbra.
Legyen szó CPU vagy GPU-ról.Szóval a tuning egy opció.
Lehet rajta vitatkozni jó sokáig,de a tényen nem változtat. -
Nekem ne mondd tisztában vagyok minden tuninggal
mem cpu vga motherboard,"jó pár" magyar és világcúcs fűződik a nevemhez.Szóval tudom mi az a tuning és mikor hogyan lehetséges.
De ez továbbra is egy olyan opció ami vagy van vagy nincs.Számomra az az érthetetlen,hogy bárki ezt vitatja.
-
válasz
#32839680 #261 üzenetére
Én értem amiről te írsz.
Te is értsd meg azt,hogy a tuning opcionális.
Mindig is az volt.
Pláne GPU-nál.
Voltak olyan GPU-k amiken sikerült 10MHz-et is húzni. És ennyi.Tényleg ennyire egyszerű.
Lehet róla hetekig beszélni,de a tényen nem változtat.Ne mondd hogy xeon-nál a tuning teljesen kizárva,mert van amelyiket lehet.
Ezért is írtam,hogy a többségnél kizárt.
És egy vmire való xeon proci annyiba került,mint egy gamer laptop. -
válasz
#32839680 #259 üzenetére
A tuning mindig is opcionális volt-lesz !
Ha esetleg valaki nem értené mi az ,hogy opcionális,akkor olvasson utána,google nagyon hasznos tud lenni.Ennyit kell megérteni semmi mást, a tuning mindig opcionális.
Hihetetlenül egyszerű.Nem biztos,hogy a legjobb példa,de sztem nem rossz.
Nézzük meg a Xeon felhasználókat.
Nem kevés pénzt adnak ki egy komoly gépért,nagyon nem keveset !!!
Tuning többségben kizárt.
Ha fejleszteni akarnak még sokkal több pénzt kell beletegyenek,amitől látványos gyorsulás történik.Vissza kanyarodva az eredeti témához,a tuning opcionális.
Ha gyorsabb hardvert akarsz vegyél erősebbet drágábbat. -
A cikk erről szól :
"Hivatalosan nem létező funkció letiltása miatt hőbörögnek az NVIDIA felhasználók"Itt egyertelmuen az nvidia sunyisaga all fent.
Olvasod amit írsz ?!Mindenkinek:
Most komolyan.......
Még mindig arról megy a teljesen felesleges vita,hogy van-e tuning vagy nincs ?Nagyon gáz...
és az még nagyobb gáz,hogy nem feltétlenül itt,de a hisztiző "felhasználók" többségének sosem volt nvidia-s gépe,semmilyen. Nem gyengén túlzás a lejárató kampányok elindítása mindenhol a vliágban. -
Ha vki nem tudta volna,vagy nem értené...
Gyári értékekre betesztelt alkatrészeket veszünk mindig.
Aztán vagy van tuning vagy nincs.
Ez nem egy K-s proci,hogy lehetne hisztizni,ha nincs tuning.Ez GPU.
Akinek nem tetszik nem veszi.
Vagy vesz magasabb gyári értékkel rendelkező hardvert.Teljesen egyet értek a cikkel,felesleges hisztizés folyik a semmin.
Ezért a rendes szülő nyakon csördíti a gyereket,hogy fejezd abba "hülyegyerek",mert semmi értelme.
Büszke nvidia felhasználókból így lesz hisztis pi****rkadat
.
Nagyon gáz amit manapság az nvidások csinálnak,saját magukra hoznak szégyent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- Windows 10
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest