- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balog.peter
csendes tag
Sziasztok!
6.1.14 ram van a note2 prime telefonomon es nem mindig hajlando a bluetooth autos szettjeimmel csatlakozni ck7w es ck100 tipussal sem. Ilyenkor winfos modszer mukodik, blue ki-be es tadaaaa csatlakozik. Ez sajnos elofordul a 31-es ram ota azelott pipecul mukodott mindig. Varnam ha valakinek lenne jo 5lete. Koszi -
balog.peter
csendes tag
Sziasztok nektek nem jelentkezett bluetooth kihangosito problema? Ki es bekapcs utan mukodik de alapbol tobb eszkoz sem latja. 6.1.21 ram van rajta.
-
balog.peter
csendes tag
Üdv!
Cyanogenmod CM12.1 20160608 ROM-ot telepítettem szűz rendszerre, de a google play szolgáltatásokat sehogyan sem tudom felrakni rá. Google névjegyzék szinkronizálás miatt kellene. Felrakás után a google play indítva hibaüzenettel leáll. google installer 1.3 apk raktam fel. Tud valaki segíteni? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
balog.peter
csendes tag
Üdv!
Szerintetek miért lehet a Note2Prime telomnál a wifi a szokásosnál jóval gyengébb? Gyakran lekapcsolódik és nem kapcsolódik automatikusan. Több rommal is kísérleteztem sajnos mindig ugyanaz az eredmény. Most vagyula féle 6.5.26 rom van rajta, szerintetek küldjem szervizbe (eustock-os fél év garival még.)?? A másik gondom az üzemidő, mert normál telefonként használva is lemerül simán 1 nap alatt. Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
balog.peter
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek melyik a legjobb üzemidővel rendelkező magyar Vagyula féle fejlesztői ROM? Sajnos a 6.7.7 (MIUI 8) ROM maximum 2 óra SOT hoz ki, mindegy, hogy mit csinálok...
Van valami ötletetek?
Köszi. -
balog.peter
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy ilyen készülékem, kb. 6 hónapja pihent a szekrény alján, lányomnak beüzemelve bekapcsolás után a kijelzőn mátrix szerű pontok jelennek meg össze vissza, különböző fénycsíkok jelennek meg rakta és a kijelző lekapcsol. Konkrétan csonttá fagy a készülék. Akku ki-be játék után lehet újra beindítani, de általában eddig jut el csak... Ha mondjuk el is indul vagy a képernyő kikapcsolása után vagy kb. 2-3 perc múlva fagy szét. Stabil Multi ROM van rajta, amit n em tudok frissíteni, mert update.zip re átnevezve SD kártyáról zip hibával leáll a MI recovery. Valami ötlet valakinek?? -
balog.peter
csendes tag
válasz -Faceless- #20620 üzenetére
A recovery-be nem jelentkezett a kijelző hiba. Nagy nehezen sikerült újra elindítani a telefont. A rom csere is sikerült. Sajnos a hiba most is jelentkezett. Gazdasági totálkár lesz? Sajnos nem igazán tudom mit tegyek vele...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest