- Mini-ITX
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
A Win 7 első pár kiadását én is teszteltem. Bevallom, nekem sokkal jobban bejött, mint a végleges.
A 8-ast pedig megszoktam és mára megszerettem. Vannak olykor érdekes húzásai, de az a legkevesebb.@kleinguru
Újítás! Nem vagyok Microsoft alkalmazott, így a konkrét okot nem tudnám megmondani, hogy miért így csinálták.@tomtyi
Láttál Te már embert lábak vagy épp kezek nélkül élni?Vagy akár izomsorvadásos embert napi szinten dolgozni? Szerintem marhára nem!
A Windows 8 azoknak akiket ismerek, sokkal kényelmesebb. De ugye kinek a pap, kinek a papné!
Ennyi erővel ugyanolyan gépjármű a Rolls Royce Phantom, mint a 760-as Volvo, mégis az egyik embernek ez, a másiknak az a kényelmes.
A barátomnak ez a rendszer kényelmes. Neked mondjuk a Win 7 vagy a Debian. Ettől még hülyeség lesz amit írok? Nem azt írtam, hogy világmegváltóvá vált a Microsoft, csak annyit, hogy igenis van értelme nagyon sok területen.Volt nemrég egy illető aki megkeresett, hogy szeretne Windows 8-as rendszert kipróbálni és tudnám-e neki telepíteni illetve segíteni. Elsőre mit gondol az ember? Azt, hogy valami kezdő aki váltott XP-ről, esetleg Win 7-ről aztán mégsem akar vele szívni. Elmentem az illetőhöz és kiderült, hogy valami idegrendszeri károsodás miatt "enyhén" deformáltak a kezei. Viszont ennek ellenére 3D-s modellezéssel, CAD-el foglalkozik. Neki nem jött be a Win 7 által nyújtott dolgok. A 8-assal pár óra alatt sokkal kényelmesebben intézte a dolgait. Másnak viszont a Win 7 jön be.
Csak lehet valami oka, hogy nem egy embernek jött be. S van köztük egészséges ember is!Mihez kell Metro felület az ismerősömnek? A Bing fordító és hasonló alkalmazásokban segédkezik. Anno dolgozott az Applenél is, csak aztán jobb ajánlatot kapott és így váltott.
[ Módosította: BomiBoogie ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft tegnap véget vetett a találgatásoknak, és úgy döntött, megmutatja, mire számíthatunk az év végén megjelenő 8.1-es nagy frissítésben.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest