- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
cskamacska #42 üzenetére
konzolos árat kérni pécés játékért, hát, necces.
Ezt nem értettem, pláne hogy olcsóbb a PC-s mint a konzolos verzió.
Azt értem hogy baromi drága az ojrós ár, szerintem is. Addig amíg a felére (harmadára) le nem esik az ára, a beszerzése számomra szóba sem jön.
-
cskamacska
addikt
válasz
julius666 #37 üzenetére
Nekem semmi. Galaxisban úgy sem lesz drágább 9000 foritnál, ha mégis, lesz olcsón brit sufnibótból.
De neked nem furcsa, hogy a PC-s változat tervezett hivatalos európai ára átszámítva 15600 Forint?
Egyébként normál esetben @nék magasról rá, hogy egy konzolos címet, úgy-ahogy átportolnak-e PC-re, de speciel az első rész tetszett, második rész hiányzott.Namost az átlagnál magasabbárnak én sem örülnék, másrészt meg áremeléssel biztos nem ösztönzik a legális beszerzést, és ha netán az eladások elmaradnának a várttól, akkor megint jön PC-s játékkiadás=warez és veszteség bélyeg.
-
Thome
veterán
Nagyon örülök neki hogy jön, de mostmár nem jelentenék be, és foglalkoznának inkább a B&W3 készítésével?
-
Egon
nagyúr
No lám, ezek szerint mégsenem haldoklik a PC-s játékipar, vagy mifene?!?
-
Sirandrish
legenda
Én csak azt nem értem hogy kerülhet több Euroba mint dollárba...mert akkor inkább dollárral fizetnék, köszönöm
-
julius666
addikt
válasz
cskamacska #35 üzenetére
Mibajodvan?
-
julius666
addikt
Molyneux, visszanyerted a tiszteletem!!!
Az előzetesek alapján nagyon úgy néz ki, ez a játék jó eséllyel fog pályázni a pénzemre (persze csak ha majd már egy kicsit esik az ára)
-
Sirandrish
legenda
először azt hittem hogy áprilisi tréfa..aztán ránéztem a naptárra
Nagyon úgy tűnik hogy nem az...szóval nagyon nagyon várom! -
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = - #28 üzenetére
Hol vagy? Csak nem a Zónában sörözöl Szidoroviccsal?
-
Narxis
nagyúr
válasz
- = Zk = - #28 üzenetére
Akkor legyél idebent.
Am. örülök, hogy megjelenik, függetlenül attól, hogy van már box is a közelemben.
-
JanR
addikt
válasz
- = Zk = - #28 üzenetére
Ja, mi meg idebent nem csipjuk annyira
-
- = Zk = -
félisten
Noh. Kedves gusztus. Meglephetnének a gyűjtői kiadásban egy fable 2 pc verzióval.
Az árazást én nem nevezem vészesnek. De csak azért, mert idekint vagyok.
-
Morden24
nagyúr
De emiatt 19-20 ezer egy játék 360/PS3-ra és max 12 ezr PC-re.
Azért ne túlozzunk.
Először is, PC-s címek, amik nem CE-k - minimális kivételtől eltekintve - megállnak 10K alatt.
Másodszor is, 20K-ba azok a címek kerülnek konzolra, amihez adnak valami hardvert is (pl. Lips). Egyébként én is láttam olyan őrületet, hogy MediaMarkt-ban 18K volt a Halo Wars, de ez a legkevésbé sem általános. Átlag Xbox cím itthon 12-13K szokott lenni 0-day korában (megjegyzem, ez is ~30%-al drágább mondjuk UK-hez képest).Arról nem is szólva, hogy drasztikusabb az árcsökkenés a régebbi játékoknál PC-n, míg konzolon ez ilyen mértékben és mennyiségben nincs meg.
Már ahol. Az igaz, hogy konzolos címek nem szoktak lemenni 990-1990-es kategóriába, viszont relatíve gyorsan érik el az 5-6os zónát, néha gyakrabban is, mint a PC-s címek. Persze ez megint nem annyira Magyarország, itthon még mindig 9000 forint az AvP, példának okáért.
-
stefi76
aktív tag
Off.
Végül is, a szoftver licencdíjjal fizetik ki a felhasználók a hardver árát.
Nem véletlenül van az arány árban: 1 videókártya = 1 konzol.
De emiatt 19-20 ezer egy játék 360/PS3-ra és max 12 ezr PC-re.
Arról nem is szólva, hogy drasztikusabb az árcsökkenés a régebbi játékoknál PC-n, míg konzolon ez ilyen mértékben és mennyiségben nincs meg.On.
Na most mégsem haldoklik a PC piac illetve megéri rá fejleszteni a sok warez ellenére is? Vagy most hogy is van?
Mert azért egy "Fable" nem egy összedobott cucc szokott lenni pár dolcsiból. -
iSonic
addikt
Nagyon is helyes, hogy jön PC-re
-
HS 2142
őstag
Elméletben nem sok kapcsolat lesz a 2. és 3. rész között (lényegében csak utalások lesznek), de hogy konkrétan mi és hogy lesz az még a jővő zenéje, én türelmesen várok.
Ja és hurrá -
BiP
nagyúr
YESSSS!!!
Nekem a PC-s verzió olcsóbb, mint a konzolos dolog fura. (mert elvileg jobban tud kinézni a felbontás és egyebek miatt.) Persze nem bánom
Mondjuk ez régóta így van, hogy a konzolos drágább, de ettől még mindig fura$ vs. EUR árra egyetlen magyarázat _talán_ az lehet (a pénzsóvárságon kívül), hogy
amcsiban nettóban gondolkodnak, EU-ban meg bruttóban.szerk: remélem azért egyszer talán utólag a 2-t is kiadják.
(ugyanezt godnolom a gears of war-ról is.) -
zcool
aktív tag
JÍÍÍÍ háááá!!
-
sviba
tag
Na és mikor is jelenik meg?
-
iBlast
aktív tag
hát oks
-
Janika!2
aktív tag
Nah végre valami jó hír..
Egyúttal kiadhatnák már a 2. részt is PC-re...
-
a_nitto
csendes tag
Na most akkor ez a rész arról fog szólni, hogy hogyan irányítom az országot, vagy mi
A mesék általában véget érnek, ha megkoronázzák a hőst. Ezek szerint van élet a koronázáson túl is?
-
válasz
medvezsolt #5 üzenetére
De fogod. Elkezded gyerekként, majd felnősz és Te leszel a király.
(Szerintem nem fog kapcsolódni a 2-höz)
-
h-yle
addikt
Hogy a csöcsbe lett $60-ból €65?
-
törölt tag
válasz
medvezsolt #5 üzenetére
mivel az 1 nem kapcsolódott a 2-höz, lehet a 2 sem fog a 3-hoz... de nem tudom.
-
Giot
addikt
A Fable teljesen kimaradt nekem. Kíváncsian várom.
-
Nagyon helyes.
-
medvezsolt
senior tag
Na és mi lesz a Fable 2vel?? ... Így nem sok értelme van a 3nak. Nem fogjuk érteni a Story-t.
-
BaLee
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni de ha mégis elárulja valaki arra én is nagyon kíváncsi lennék...
-
Gál István
senior tag
val.szeg nem fogom megvenni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Valaki magyarázza meg az árképzést, most már nem az 1 EUR = 1 USD (ami már önmagában pofátlanság), hanem 1 USD = 1.1EUR a használatos?! Miért?
-
LittleDemon
tag
helyes
örülök neki
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest