- Házimozi belépő szinten
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Hihetetlen, hogy mennyire negatívak az emberek. Bár ezt már más területen is "megszoktam". Teljesen fölösleges találgatásokba bocsájtkozni. Eltelik kb fél év és akkor már tudni lehet, hogy mi történt.
Nem használok már jó ideje MS cuccokat, de hogy talpon maradjanak hosszú távon jobb SW-eket kell készíteniük, és ahogy hallom ez sikerül is nekik. Nyilván nem véletlen, hogy megvették a Skype-ot. Lehet, hogy valami jót fognak belőle csinálni. Egyébként meg azt nem értem, hogy sokan azért sírnak, mert nem lesz ingyenes vagy korlátozott lesz a funkcionalitása stb.
Azoktól azt kérdezem: Te ingyen dolgozol??? Vagy örülnél neki, hogy ha nem tudna kifizetni a céged, mert nincs bevétele???
Tudom a linuxot is ingyen programozzák, de lássuk be, hogy akinek esze van az nem ingyen dolgozik. És azért azok a programok amikkel rendesen lehet dolgozni azok sok esetben fizetősek. Az már más kérdés, hogy mennyire vannak túlárazva. De aki azzal dolgozik és pénzt termel neki a számítógép annak megéri megvenni a SW-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest