Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• radamsky

senior tag

hmm

Majd lesz fél év mulva ujabb torrent oldalak, amelyek kinövik ujra magukat. Ez olyan az Asva részéről mintha a kutba önteném a vizet. Felesleges hajcihő. Mondjuk valamelyik nap hallottam a tv-be mikor mondta Pintér hogy csökkent a bünözés és javul a statiszkika

igy könnyü

egyébként a tulzott pénzéhséggel van a gondom. Ha lenne egyx Online oldal ahol mondjuk egy film 500 Ft egy sorozat mondjuk 300 Ft és jönne is nagy sebbeséggel, én szivesen kifizettem ennek az árát legálisan. Vajon mennyit nyerne a kiadó és mondjuk akár a magyar állam is?? A zene meg legyen mit tudom én mennyi.

Lámák gyülekezete ül egyes magas helyeken. 100 milliok folynának be , igaz az ilyen ingyenélő szervezeteket meg kellene szüntetni

én ürülnék ha azokat a filmeket meg tudnám szerezni (föleg sorozatokat), amik engem érdekelnek.

Az meg külön öröm számomra hogy ilyen besugo szervezetek adnak tippeket, majd a rendörség elvégzi a melot, természetesen az adofizetők pénzéből, akikből kb 1 tizede torrentezik. Szép halál az ilyen,

Mintha rákosi idejébe lennénk

Új hozzászólás Aktív témák