- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Epson nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Mindegy, én másképpen látom. Az igaz, hogy ha az összképet nézzük, a fogyasztás növekszik, de ennek inkább az az oka, hogy sokkal több eszközt használunk, mint régebben. Legalábbis, szerintem.
Ami a teljesítményt illeti, írtam, mi a helyzet. Ati vonal valamivel jobb ebben a vonatkozásban is. De, a jelenlegi csúcskártyák is, ahogy ''öregszenek'', egyre jobb megoldásokat találnak ki, és pl. egy év múlva egy 6800 GT ultra űber kártya is kevesebbet fog fogyasztani, mint a mai testvérei.
-
Allien
veterán
-
Allien
veterán
Szvsz, NINCS teljessen igazad! Az elkövetkező procik jelentős része kisebb hőt fog alapban leadni. Legalábbis, amikor már kiforrott lesznek a termékek. Én csak az AMD vonal egy részét ismerem (K7, socket A-s megoldások), és bizony eszmélettlen a fejlődés, relative persze, és ahoz képest, hogy mennyire rossz volt régebben a helyzet. Nem is beszélve az új technikáknak, melyek pont a gazdaságosabb működést részesítik előnybe. Igaz ez az Intel-re is, a mobil P4 procik is alig fogyasztanak már.
Aki tuningolni akar, az pedig NEM ilyet vesz! Ebbe gyárilag a jelenleg legnagyobb procit KELL bele rakni, mert annak kisebb a hőleadása, esettleg, mint annak a procinak, mely kisebb számozásu, de feljebb húzható plussz feszültség hatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest