Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
winchesternél, venicenel, optreonnal ezvolt, intel sajons az elmúlt években nem remekelt ezért nem is kisértem figyelemmel így nemtudom ott is vane ez. Ezt megaszondtam.
erdoke: nekem valami aztsúgja jön a 3.3as extrem és vhogy úgyérzem azon a héten jön ki teljesen véletlenül amikor a 65nm FX. Remélem minnél elöbb jön K8L mert ez így nemfair. -
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mackósajt #372 üzenetére
sejtésem szerint amd mindig 2minőségben gyárt. Néha ha stepping... váltás van akkor a jobb sor is besegít, hogy kielégítsék a keresletet. Ilyenkor lehet a legbrutkobb tuningprocikat kifogni. Ha megnézitek a léggel 3ghz feletti winchester/venicek, léggel 3.2ghz feletti optreonok mind mind steppingváltás környékén voltak. érdekes modon ugyanazon heti venicek kb uolyan jo batch számmal ami MOra jött mind megállt 2500on ami meg NOban leledzett nemvolt gyak példány ami 3ghz alatt mentvolna.
Ez mind a fantáziám kreálmánya 2év odafigyelős tuningolás után lehet semmi sem igaz belőle kb egy uolyan dolog mint a batch szám. -
Dare2Live
félisten
válasz
#65675776 #369 üzenetére
Dehogy mond teljesen egyértelmű.
Minőségibb tranzisztor kevesebb hőt diszipál és magasabb hőmérsékleten is jól működik.
de ez elég általános elektronikában a jobbnak nemcsak a karakterisztikája.... jobb hanem magasabb hőmérsékletet is bír. pl kondi is jobban/tovább működik és 105-115Cig bírja a 90C helyett. -
Dare2Live
félisten
Hogyha AMD hivatalosan aztírja, hogy a legeslegjobb amit 2007Q1ben prezentálni tudunk az 3Ghz abból neked, hogyjön ki a 2007Q1 induló orajel 3-3.4Ghz azt akkor se értem.
És az egész logikad rossz, első körben sose a teljesítmény miatt van az átállás hanem a gzdaságosság miatt. Nemhogy jobb hanem rosszabb első körben... (LD AMD 130->90nm váltás után még úgy 3-4hónapig 130nm en gyártotta FXet, intel 90->65nm extrán megjárta a netburst miatt....) -
Dare2Live
félisten
Már uncsi, hogy minden alapot nélkülöző kijelentésekkel dobálózol
3.4Ghzes induló órajelek???? Honnan veszed? Mutasd!!!
Nesze:
AMD just released a few roadmaps to its OEM partners this week.
[link]
Aha 3.4Ghzes induló órajelek.... tessék mutasd holovastad!!!! A hivatalos AMDt nézegesd inkább! -
Dare2Live
félisten
....K8L processors will then replace Deerhound in 2008.....
[link]
dailytech szvsz a legjobban értesült és közel se pletykalap mint inquier.
Tehát K8L majd 2008ban talán 2007végén.
Ezért nemtaláltam én semmilyen hivatalos roadmapon k8l-t.....
A 2007elején jövő Brisbanet meg megeszi conroe. -
Dare2Live
félisten
a váltás már folyik gondolj csak a 65nmes x2 turionra.... félév és lecsurog desktopra is. ugyhívják brisbane.
Anand mérések szerint 2.4es conroe 15-35%ot ver egy 2.8as fx62re. Node lesz 3.3ghzes extrem edition is conroebol az 50-85%ot ver fx62re.
Holvan az általad említett félhivatalos roadmapon a k8l? Ne érts félre én hihetetlenül drukkolok AMDnek, hogy kitudjon dobni a piacra pl egy 4ghzes FX-X2t ami hozza azt a teljesítményt mint conroe mert az nagy áresést jelentene.
És én, gondolom te is leszarjuk, hogy Intel vagy AMD nekünk az ár telejsítmény számít. Ha intel ad olcsobban jobbat aztvesszük ha amd akkor azt.!?
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz
#65675776 #277 üzenetére
Hol?
Én ami hivatalos AMD roadmapot ismerek ott desktopban azvan, hogy brisbane 2007q1.
És a brisbane egyértelműen nem új core nemigér ddr3 támogatást L3 cachet (mint a félhivatalos infok szerint a k8l)
Persze félhivatalos infok szerint jön a k8l.
Socket Fre mérkőzni a woodcrest és utodaival. -
Dare2Live
félisten
Conroenek 1.5hónap múlva jön nem 2-3.
Ha jelenlegi árak maradnak Conroe olcsobban ad nagyobb teljesítményt.
És conroenak nem a K8L az ellenfele. K8L Brisbane után 2007 q4re van kiirva azaz még másfél év.
Te ne hasonlíts 1.5év múlva megjelenő procit olyannal amit nyáron már megvehetünk. -
Dare2Live
félisten
válasz
Szten Márs #209 üzenetére
mi a baj az intel DC al ha kérdezhetem?
-
Dare2Live
félisten
xbiten részletes am2 teszt.
Teljesítményben nincs elöbbre lépés sőt..... -
Dare2Live
félisten
válasz
Szten Márs #204 üzenetére
d805öt óta kevesebb pénzből jobbgépet intel ad.
conroeval meg végleg... 310$ ért 4mb caches 2.4es conroet kapsz ami agyonveri az 9000$ os FX60at.
jah olcsobb conroek 180-210$ért jön legyen 55-70K magyar piacon és nem egykategória teljesítményben egy 80Ks X2-3800+al
(Huzhatóságról meg jobb nembeszélni előzetes conroekat 3.3-3.7 re huztak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged