Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
shtml
őstag
Humornak sem rossz. És még azt mondják egyesek, hogy a svájciaknak nincs humoruk.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
haris
őstag
Szerintem Photoshop rules :))
-
Szatír
aktív tag
Nem hinném..szerintem az egy IA /mesterséges intelligenica/ kutató központ vezérlőegységének az anternája :)))
Fene tudja mik vannak beleintegrálva...
anyósbolondító, felhúzható műfütty, 2 váltás barátnő meg 3 doboz tonhal....Osztozzatok és uralkodjatok... Fido (1987-2005) soha nem feledlek
-
b.bone
senior tag
ez überf@sza:) én fogok venni egyet:DD
egyébként ami ott az USB tövénél felül kilóg, az nem lehet hogy egy csavarhúzó?:)"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
eddie303
őstag
Ez jó, Flesdrájvos székelybizonyítvány :)
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
Apicius
tag
Szerintem is jó ötlet, hisz' egy svájci bicskát mindig magánál tart az ember.
''Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló.''
-
xuldar
addikt
Sörnyitó a legegyszerűbb svájci bicskákon is van, csillagcsavarhúzóval pedig komolyabbakon találkoztam.
Szerintem ez egy jó ötlet, ellentétben a fogkefével, vibrátorral és egyéb felesleges dolgokkal, amit nem hord magánál az ember, illetve egy szamítógéphez semmilyen épkézláb kapcsolata nincs.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Szatír
aktív tag
Szerintem ezek a svájciak kezdenek hasonlítani a keleti népekhez...
Nemsokára egy ilyen bicsakból előbújhat akár egy svéd Volvo is :))))Osztozzatok és uralkodjatok... Fido (1987-2005) soha nem feledlek
-
BobMaster
senior tag
Ha már ennyire IT közeliek akartak lenni, miért nem raktak bele egy nyamvadt csillagcsavarhúzót? Ja és a sörnyitó????
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
bitfarkas
őstag
Ötlet krva jó. :))
A svájcibicska lényege, hogy minden feladatot meg lehessen oldani vele. Most egy uj területen is szerzett képességeket.:DD -
escie
őstag
szerintem ez tök jó buli...
imádom a svájcibicskákat, mármint az eredetit, persze...
főleg így, hogy számítástechnikát is belekeverik.
kell egy ilyen.
csak ne volna ilyen drága.I'm back, baby!
-
tr00p3r
addikt
ez nem semmi. mi jön még? USB-s óvszer? USB-s vibrátor?
van már: szívargyújtó, KV-melegítő, lámpa, telefontöltő, stb. jobbnál jobb ötletek.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest