Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ez a Topic keményen szét lett szedve mi?
Még egy ilyen atom OFF-s topic nem nagyon van. De szerintem ez belefér a keretbe!
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Nem is kell mézesmázasnak lenni. De ha te ilyen vagy inkább látogasd többet a chat.hu-t ahol nyugodtan ki tudod tombolni magadat! Csak és csak akkor beszélj így bárkivel ha annak van alapja! Azért mert valaki olyazt írt ami neked nem tetszik nem kell azért így írni vagy válaszolni neki!
-
AMD Power
titán
Milyen cégröl beszéltek?
-
AMD Power
titán
Akinek van egy kis esze nem vesz ennyiért egy ilyen notit. Ha valóban csak munkára kell world, net a meg a többi, akkor minek egy ilyen drága kis vakarcs? Vesz egyet 300K-ért ami bőven elég mindenre sőt még nem csak netre jó!
-
AMD Power
titán
Ez aztán nem semmi 1,29kg. Bár én nem nagyon szeretem a sub-notikat , de ez nagyon aranyos kis gép. Bár én a 3500 eurós ár az talán kicsit húzos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest