Aktív témák
-
gesuz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
OFF
szegény tesóm nagy oldman hívő volt majd feljött pestre. és elment a boltjába.Na az volt az igazi pofára esés.
on -
Joz76
tag
válasz
Hmmm, nekem is volt olyanom, sőt 5db-ot próbáltam ki, és 3 a gyári hűtővel zárt házban simán ment 2.4-en, míg a maradék 2 csak jobb hűtéssel ment, de ment 2.4-en. Most meg egy 2A-t használok 3.2-ön október óta, s csak nem akar meghalni az istennek se :D
Szóval azért nem egy lehetetlen dolog ez a tuning, bár abban viszont egyet értek, hogy egy R9700-at jelenleg felesleges tuningolni. Majd jövőre, vagy azután, miko már kezd kevés lenni az akkori szoftvereknek.
Joz -
Ploszi
senior tag
válasz
hát a tuning nem feltétlenül erről szól, szerintem épp arról, hogy megveszek egy közép- vagy alacsony árfekvésű cuccot, és megpróbálok belőle felső kategóriát csinálni (és azért az R9500 tuningnál elég jól látható eredményeket lehet elérni, nem csak a benchmarkokban). akinek meg sok pénze van, nem fog azzal geccsolni, hogy megkeresse a kívánt szériát, majd napokat próbálkozzon, hogy menjen rendesen. akikről meg te írsz, japán csókák, stb. szerintem nem újgazdagok, egyszerűen rá vannak kattanva a témára :) szerinted újgazdag kisfiu hazamegy és folyékony nitrogénnel tuningolja a prociját? :DDD inkább meveteti apucivan a 3.06-os P4est és megy hőzöngeni a suliba :DD
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged