- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
jó a p2p-t elírtam, álmos voltam...
De a lényeg, hogy ha csak letöltesz jogvédett tartalmat, akkor azt lehet...
A megosztása és feltöltése a tilos. Namostmár ha úgy töltesz valamilyen dc-vel például, vagy bármilyen másik klienssel, hogy nem osztassz meg jogvédett tartalmat, akkor legálisan töltesz zenéket,filmeket stb...
Torrentnél azért írtam, hogy illegális (természetesen a jogvédett tartalmakra gondolok) mert én nem láttam még soha valakit úgy torrentezni, hogy felfelé semmit sem tölt...
Ebből következik hogy ha jogvédett tartalmat töltesz vele, akkor azt egyben fel is töltöd és nem számít hogy csak egy részét. (meg alapban meg is van osztva, minimum a letöltés végéig.) És ha egyben fel is töltöd, akkor a törvényt is megszeged...
Remélem mostmár nem félreérthető. -
REDeath
őstag
mért, hol állítottam hogy legális a szoftver letöltése? most komolyan, én ilyet nem mondtam az biztos. pont az ellenkezőjét írtam, amit a törvény is ír...
''E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre...''
direkt kiemelem, hogy látható legyen, hogy a szoftverre nem vonatkozik az engedékenység...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
-
REDeath
őstag
Amúgy tudtommal az ftp-zés teljesen legális amennyiben letölt onnan valaki. a tartalmak megosztása és feltöltése a tilos. Ezért illegállis a bittorrent, és ''nem az'' a p2p, mivel p2p-en nem muszáj megossz és feltölts...
1999. évi LXXVI. törvény (''Szerzői Jogi Törvény'')
35. § (1) Magáncélra bárki készíthet a műről másolatot, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel működtetett adattárra, valamint a mű nyilvános előadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére.
namostmár a zenék és filmek itt sehol sincsenek, tehát ha jövedelemszerzést nem szolgálnak közvetve sem, akkor a letöltésük jogszerű, akkor is ha a forrás jogsértő.
(márpedig mint tudjuk a forrás az általában az)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
úgyértem akinél fennáll a lebukás veszélye (itt nem a letöltőkre gondolok), azok akik kicsit is értenek hozzá, szerintem átirányítják. (legalábbis én ezt tenném, így azon a gépen amit kiszűrnek az ip címmel, semi sem lenne, viszont arról nem követhetnek tovább. meg pl. ha én gépemen menne keresztül a forgalom, akkor ha bejönnek, látják vinyón semmi, akor onnatól kezdve lenne 10 másodpercük hogy elhúzzanak...)
-
REDeath
őstag
az egész B-52 egyetlen szerveren futott?
azért ez kissé furának tűnik nekem
másik kérdésem: mire mennek az IP-címekkel? annyira amatőr tényleg nem lehet valaki hogy fix ip-vel munkálkodjon huzamosabb ideig. persze azért a kört tudják szűkíteni, de...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Python programozás
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest