- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
jó a p2p-t elírtam, álmos voltam...
De a lényeg, hogy ha csak letöltesz jogvédett tartalmat, akkor azt lehet...
A megosztása és feltöltése a tilos. Namostmár ha úgy töltesz valamilyen dc-vel például, vagy bármilyen másik klienssel, hogy nem osztassz meg jogvédett tartalmat, akkor legálisan töltesz zenéket,filmeket stb...
Torrentnél azért írtam, hogy illegális (természetesen a jogvédett tartalmakra gondolok) mert én nem láttam még soha valakit úgy torrentezni, hogy felfelé semmit sem tölt...
Ebből következik hogy ha jogvédett tartalmat töltesz vele, akkor azt egyben fel is töltöd és nem számít hogy csak egy részét. (meg alapban meg is van osztva, minimum a letöltés végéig.) És ha egyben fel is töltöd, akkor a törvényt is megszeged...
Remélem mostmár nem félreérthető. -
REDeath
őstag
mért, hol állítottam hogy legális a szoftver letöltése? most komolyan, én ilyet nem mondtam az biztos. pont az ellenkezőjét írtam, amit a törvény is ír...
''E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre...''
direkt kiemelem, hogy látható legyen, hogy a szoftverre nem vonatkozik az engedékenység...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
-
REDeath
őstag
Amúgy tudtommal az ftp-zés teljesen legális amennyiben letölt onnan valaki. a tartalmak megosztása és feltöltése a tilos. Ezért illegállis a bittorrent, és ''nem az'' a p2p, mivel p2p-en nem muszáj megossz és feltölts...
1999. évi LXXVI. törvény (''Szerzői Jogi Törvény'')
35. § (1) Magáncélra bárki készíthet a műről másolatot, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel működtetett adattárra, valamint a mű nyilvános előadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére.
namostmár a zenék és filmek itt sehol sincsenek, tehát ha jövedelemszerzést nem szolgálnak közvetve sem, akkor a letöltésük jogszerű, akkor is ha a forrás jogsértő.
(márpedig mint tudjuk a forrás az általában az)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
úgyértem akinél fennáll a lebukás veszélye (itt nem a letöltőkre gondolok), azok akik kicsit is értenek hozzá, szerintem átirányítják. (legalábbis én ezt tenném, így azon a gépen amit kiszűrnek az ip címmel, semi sem lenne, viszont arról nem követhetnek tovább. meg pl. ha én gépemen menne keresztül a forgalom, akkor ha bejönnek, látják vinyón semmi, akor onnatól kezdve lenne 10 másodpercük hogy elhúzzanak...)
-
REDeath
őstag
az egész B-52 egyetlen szerveren futott?
azért ez kissé furának tűnik nekem
másik kérdésem: mire mennek az IP-címekkel? annyira amatőr tényleg nem lehet valaki hogy fix ip-vel munkálkodjon huzamosabb ideig. persze azért a kört tudják szűkíteni, de...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- DeepCool CC560 Black V2 garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest