- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszever
őstag
Tehát: az LCD-t mókusvakításnak tartom. (jó marketing fogás)
Jól mutat... ÉS komolyságot sugároz, no meg tudást, hisz a nyomtatón van LCD...Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
Nekem nem kellett, ha fényképezőről nyomtatom ki, úgys látom annak LCD-jén
Másrészt pedig azért nagyrészt mindenki végez a képen alapvető korrekciókat nyomtatás előtt... S az azért a PC-n csak egyszerűbb, és jobban megoldható, vagy a korrekció függvényében csak ott oldható megCsak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
-
biga
őstag
Megnéztem. Nem észrevehető a különbség. (Bár ez biztosan szubjektív, és még az is biztos, hogy a képtöl is függ). Magánvélemény következik: A 9950 az egy A3+-os professzionális nyomtató, szerintem nem összehasonlítható az ip5000-el sem (még akkor sem, ha az is igen magasan helyezkedik el a ranglétrán, illetve annak a felbontása is nagyobb (elvben) Az a plusz 2 szín az elég erősen dob a kontraszton. Itt azonban ez nem igazán látható
Félreértés ne essék, szerintem a 6600-os igen jó minőségű nyomtató, a konkurenseit figyelembe véve nem is rossz az ár/érték aránya, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a saját portájukon van lényegesen olcsóbban hasonló tudású nyomtató.''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
sszever
őstag
Tintáról jut eszembe...
Régebben IP5000 használtam, most i9950-et. Utóbbi 8 patronos, és őszinte leszek, ha ugyan arra a papírra ugyan az a képet nyomtatod, uganabban a méretben... LÁTHATÓ A KÜLÖNBSÉG.
Gondolom ez az általatok taglalt nomtatónál is így van. Kell nyomtatni mindkettőn egy két tesztkpet, és meg kell nézni.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
biga
őstag
Az LCD-t írtam, a 6 tinta tényleg ok, a 4200-ben 5 van. Megjegyzem láttam mindkettő képét (a 4200-t aktívan használom). A felbontása ugyan az, az a plusz tinta semmilyen nagyításnál, semmilyen papíron nem volt látható. Elvben nagyobb kontrasztot ad, de ember legyen a talpán, aki észreveszi. Továbbra is azt mondom ezért, hogy a 6200 aránytalanul drága. (vagy a 4200-es aránytalanul olcsó. Mindegy)
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
biga
őstag
Lényegében ugyanezt tudja az ip4200 is tudomásom szerint fele ennyiért, csak azon nincs LCD, meg ugyenilyen képhez neki 51s kell. Szvsz ezért drága.
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Loretto
veterán
Nagyon szép, és... nagyon szép
Nálam kicsit tovább tart a fotónyomiSoirée...