Új tintasugaras fotónyomtató a Canontól

A Canon az ősz folyamán számos új típust vezetett be otthoni használatra szánt nyomtatói és multifunkciós készülékei sorában, ám máris újabb tintasugaras printert jelentett be. A Pixma iP6600D mind sebességében, mind felbontásában jelentős javulást mutat elődjéhez, az iP6000D-hez képest. Az új modell várhatóan január folyamán kerül az üzletekbe, nettó ára 43 ezer forint körül alakulhat.

A Pixma iP6600D hat különálló tintapatronnal dolgozik, kis tintacsöppjeinek köszönhetően felbontása 9600x2400 dpi-ig skálázódik. A mindössze egy pikoliteres csöppeket a több mint háromezer fúvóka kompenzálja, így a nyomtató sebessége még nőtt is: egy standard minőségű 10 x 15 cm-es fényképet az előd egy percével szemben 46 másodperc alatt vet papírra.

A fotók kezelését egy 8,9 cm képátlójú színes kijelző segíti; ezenfelül a készülék néhány alapvető szerkesztési funkciót is rendelkezésre bocsát, köztük vágást, vörösszem-korrekciót és más képjavító eljárásokat. Az iP6600D beépített memóriakártya-olvasót kapott, emellett infravörös és PictBridge portja jóvoltából az arra alkalmas digitális kamerákról és mobiltelefonokról közvetlenül is nyomtathatunk, de opcionálisan Bluetooth adapterrel is kiegészíthető. Számítógépre USB 2.0 interfészen keresztül kapcsolódik. A printer két papíradagolóval és duplex egységgel bír, és CD-kre, DVD-kre is képes nyomtatni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés