- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Ma késődélután megérkezett a az Acer 1721-esem!!!!! Jelentem szuper!!! Eddig sem egy egy ócskavas előtt rontottam a szememet, egy LG775FT-ét használtam, de ez tényleg jó. Nézegettem régebben is tft-ket, de valahogy nem ragadott magával a látvány. Lassú utánhúzásos kép, szinek csak szemből telítettek, stb...
Nos, ezek a hiányosságok ennél a monitornál már nem zavaróak. A szín itt is csak szemből, merőlegesen szögben nézve tökéletes, de akkor tökéletes!!! Filmek szépen szaladnak, első látásra meg vagyok elégedve vele.
Már csak az apeh elvtárs is csengessen vissza egy kis aprót, és teljes a gyönyöröm.:)) -
bil
tag
Pl. ilyenek lehetnek, amit nem írnak a specifikációk:
Nem egyenletes háttérvilágítás, előszeretettel elhalálozó pixelek, fényerő visszavételekor villogó kép, rossza automata beállítások, színvilág, szürke fekete, színes betűk színes háttéren, stb.
Valahol olvastam egy tesztben az egyik belineáról, hogy alacsony felbontásban kinyom egy szép piros feliratot a képernyő közepére, hogy ''rakj má' magasabb felbontásba''. Nálam ez viszi a pálmát :) -
bil
tag
Annyi fícsörön bukhat el egy ilyen monitor, nem csak ezek az adatok számítanak, bár tény, hogy mérvadóak.
-
nap
addikt
Elsore eleg furcsa ez a kerekitett dizajn, de ha tudja, amit kell neki, akkor elviselnem... :)
-
pojakcs
senior tag
A 1721-ről is írhatnátok valamit. Most rendeltem meg a SEX-en, remélem jó döntés volt. :))
-
bil
tag
Kiváncsi vagyok, mennyi lesz ez forintban. Meg egy röpke teszt is jól jönne... :)
-
Gboy
csendes tag
Hmm hmm :D érdekes ez a 16 ms + a kontrasztarány +330 Euró(kb 82k Huf, ha jól számolom) + a design se rossz . . . .vazze nincsenek rossz tulajdonságai?
-
simonzé
addikt
Az acer TFT-i nagyon tetszetősek. minőség dolgában hogy állnak? Én valszleg az AG-Neovot fogom választani.
Aktív témák
- Kutya topik
- Formula-1
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest