- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Ma késődélután megérkezett a az Acer 1721-esem!!!!! Jelentem szuper!!! Eddig sem egy egy ócskavas előtt rontottam a szememet, egy LG775FT-ét használtam, de ez tényleg jó. Nézegettem régebben is tft-ket, de valahogy nem ragadott magával a látvány. Lassú utánhúzásos kép, szinek csak szemből telítettek, stb...
Nos, ezek a hiányosságok ennél a monitornál már nem zavaróak. A szín itt is csak szemből, merőlegesen szögben nézve tökéletes, de akkor tökéletes!!! Filmek szépen szaladnak, első látásra meg vagyok elégedve vele.
Már csak az apeh elvtárs is csengessen vissza egy kis aprót, és teljes a gyönyöröm.:)) -
pojakcs
senior tag
A 1721-ről is írhatnátok valamit. Most rendeltem meg a SEX-en, remélem jó döntés volt. :))
Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Energiaital topic
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest