Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
marcee
addikt
A legutóbbi ilyen hírre nagyon csúnyákat reagáltam, most megpróbálok hidegvérű maradni: A jó édes anyjukat, ezek a >^˘°˛`˙´#>& gyártok még véletlenül sem gondolnak valami kompatibilitás félére.
Lassan lesz az embernek pda-ja, mp3 lejátszója, molcsitelcsibe memcsije (wow!), digifényképezője és ha megfeszül, akkor sem tud mindből, de akár csak 2-3-ból azonos memóriát zabálót venni.
Aztán amelyik gyártó belebukik, az viszi magával a supportot meg az up-gradet is a szakadékba... BRAVÓ!
(egész jól visszafogtam magam)\m/
-
Agyasima
őstag
''amelyek 2,2x1,7 cm méretűek, vastagságuk 1,5 mm''
Ideális a programozók kot@nzsebébe...toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
twollah
nagyúr
A kártyák 1,3 MBps-os sebességgel olvassák az adatokat, működési feszültségük 3,3 Volt. A Samsung korántsem rejti véka alá ambíciózus terveit: az MMC-kártyák eladásából idén 200, jövőre 500 millió dollárt akar ''bezsebelni''.
Szeretem az ilyen eladási előirányzásokat, mintha nem is létezne konkurencia.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest