- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Mégis, hány érésben lévő sajtot látnak az interneten online? Azt hiszem, keveset.
ez kééész
ennél már csak az a jobb, ahogy a szurok csepeg. csak sajnos azóta se találtam meg az oldalt. asszem kb. 1910 óta csepeg, valami 5 csepp le is esett azóta... valaki tud erről az oldalról? egy ausztrál egyetemen van, ennyi az összes egyéb infóm. aki megtalálja, vendégem egy sörre.
mod: PazsitZ megtalálta: [link]
amúgy rosszul tudtam, már a 8. csepp készülődik lefele -
REDeath
őstag
Neee
Ez már durva
ennyi erővel kitehetnek hetente egy új képet, és online adás csak 10 kor megy?
izgalmas úgy lenne ha a teljes felvételt gyorsan lepörgetnék, mint a fű kinövése természetfilmekben. úgy látható lenne ahogy rohad a sajt xd
LOOLL oldalon nyomjatok az alsó kikapcsoló gombra a tv hangszóróján, az a szöveg ami utána jön nc..
''Are you sure...? You'll miss all the action... Go on.. Lets have another look...''
Most erre mit?
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
NE BUNTEEEESSSS
(megneztem az oldalt
)
-
FehérHolló
veterán
Nem lehet esetleg ilyen sajtot adaptálni? Még érés előtt. Érés után pedig a tulajdonosé lesz. Sokkal izgalmasabb az embernek a saját sajtjának érését nézni.
-
Face8814
őstag
Khm...! Hát hogy is mondjam.
Nehéz szavakat találni egy ilyen forradalmi ötletre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest