- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
P4 3,2 GHertz(2Mb chahce),ATi X600pro(256),1024 MB RAM,7.1-es hangkari intell 915-ös alaplap,400w-s táp,17''LCD 4 ms-monitor
Szia!
A chahce az cache, az intell meg intel. Esetleg a GHertz az GHz.
Üdv:
Obi-1Only a Sith deals in absolutes.
-
veterán
válasz (Kolombusz) #55 üzenetére
aham....
Az X1900XTX-ben mennxi is van?Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
elitgamer
tag
válasz (Kolombusz) #57 üzenetére
Pontosabban közép-közép,nem minden alsós hülye
konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/
-
elitgamer
tag
azt hiszem várok holnapig a teszteléssel,nem tudtok véletlenül egy progit amivel lehet mérni a GPU hőét?
[Szerkesztve]konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/
-
-
Face8814
őstag
Ne keverjük már kérem. Az ATI X1xxx-es szériájától kezdve az új architektúrának köszönhetően átértékelődött a hagyományos pip számolása. Ezeknél felejtsük már el ezt, hogy csak 16, meg mittudomén mennyi!
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
zolynet
veterán
Sziasztok!
Nem is oly rég itt járt egy MSI 7600GS passzív és hát mint mondjak, alaphangon 57-58fok kissé néztem csak mikor már alaphangon majdnem pirosban volt a mutató szerint, ami ugye smmit sem jelent az égegyadta világon. Nosza aszondták hogy oldjuk meg h norma legyen, olcsóból. Elévágtunk egy 1400hufos vacak kis ventis megoldást, ami közvetlen a magra fújta a levegőt, ráadásul fordszámszabályzós volt.
Végeredményben az 57-58fokból lett alap: 38-40fok, 3dmarkolásnál meg 57fok. Valamelyest megoldottuk, de nem tuningoltuk, arra sajna már nem volt időnk.
Jó kis karesznak tűnik csak nem passzív hűtéssel.Life is too short to stay stock!
-
twollah
nagyúr
Alig varom, hogy hazankban is kaphato legyen.
-
-
Komplikato
veterán
Jól értem, akkor a teljesítménye húzás nélkül kb. egálban van a GF6600-al vagy picivel alatta, szűrőkkel meg beelőzi? Már a speckók alapján.
Ha csak annyiért adnák, mint most a 7300GS-t némyel boltban (hát jóvval több 13.000-nél), akkor már jó lenne."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
veterán
válasz Komplikato #78 üzenetére
GF6600-nál gyorsabb lesz. Mondjuk csak akkor, hogyha nem 500-on fog menni a ramja.
Amúgy a GPU tutkó erősebb lesz, mivel a 6600 8/3-as, ez pedig 8/5-ös.Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Én arra lennék kíváncsi, hogy melyik Forceware verzsön támogatja majd ezt a ''királyt''? Mert lehet, hogy ez lesz a legújabb darabja a konfigomnak. És még az érdekelne, hogy ha olyan lesz, mint anno a 6200 (4pipa@8pipa), akkor hogyan tudjuk moddolni? Fel fogja ismerni a RivaTuner?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
pschio
őstag
válasz elfelejtette #82 üzenetére
majd ha lehet kapni a kartyat itthon is akkor erre konnyebb lesz valaszt kapnod. felesleges talalgatasokba meg nincs erteme belemenni.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
elitgamer
tag
Most én enm értek egy dolgot most,tudom hogy nem ide tartozik,de nem találtam megfelelő topicot,ezzért itt(is) felteszema kérdést?
Mi értelme van 300w felleti tápnak?
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1081&p=4
hosz egy 7900GT-s izomkonfig 100%-os terhelés alatt is beéri 250-el.
ezt nem értem
[Szerkesztve]konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/
-
faster
nagyúr
válasz elitgamer #84 üzenetére
Ezért másoltad be egyből a két legfelső videokártyás topikba, mert nem találtál megfelelő topikot? Szerintem nem is kerestél. Annyi eszed lehetett volna, hogy ha már leírtad azt, hogy ''7900GT'', akkor a 7900GT topikba írod be...
Nem mellesleg a cikknek is van saját topikja.
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
ez ''mostani'' dzsífórszok közül melyiknek felel meg (6-so széria)
oké visszaolvastam és a 6600-as a válasz
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
ezzel gyakorlatilag a 6600 gt-knek vége.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
rauschie
senior tag
ááááááááááááááááhhhhhhhhhh..... kárérte
1. lehetőség: szarlesz és olcsó
2. lehetőség: jó lesz és olcsó de csak az USA-ban
3. lehetőség: jólesz és drága mindenhol
4. lehetőség: mindenhol jó és olcsó (valószinütlen)
5. lehetőség: mindenhol szarlesz és drága(valószinütlen)
4est favorizálnám, nagyon remélem bejön, lehet beis fektetek 1re
mod: nembiztos h megveri a 6600akat, az nvidia se hüJe hogy feleannyiért jobb karit aggyon,
meg ez baromság de a 6600ak chipje 350re van kitalálva, ez meg a 7600gtken 600on vagy mennyin megy, ezis számithat azér valamit...
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
''2. lehetőség: jó lesz és olcsó de csak az USA-ban''
szerintem írd oda hogy valószintütlen ehez is
(#91) Scream007: álmodik a nyomor
(#88) Scream007: nem hiszem mert azoknak már vége van a 7600gs miatt ez inkább a 6600 nak okoz gondot
[Szerkesztve]May the Force be with you!
-
-
-
Ribi
nagyúr
Ez a kari ahogy olvastam 350/670-en megy ddr2-vel. 6600gt 500/1000ddr3-al. 8 vs 8 pipa. akkor milyen konkurenciarol beszelunk ?
-
radírfej
senior tag
nálunk olyan 20 körül nyitnak az alsó kategória szereplői, a közepek, meg 28-30 ról indulnak... szvsz, 13 ért csak korábbi generációs kártyát lehet venni, ez mindíg így volt és nagy valószínűséggel a jövőben is így lesz.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
Komplikato
veterán
Ez a kari ahogy olvastam 350/670-en megy ddr2-vel. 6600gt 500/1000ddr3-al. 8 vs 8 pipa. akkor milyen konkurenciarol beszelunk ?
A GF6600 vs 7300GT volt a téma, a 6600GT azért nem merült fel, hogy lasabb lenne.
Viszont nem értem a kérdést se, mivel 6600-ost szerintem nem gyártanak egy ideje."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
elfelejtette
veterán
válasz elitgamer #84 üzenetére
Akkor a Te gépedben miért van 400W-os? A Tiéd nem kimondottan izmos konfig, tehát ilyen alapon egy 200W-os táppal is beéri. Cseréld le nyugodtan.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elitgamer
tag
válasz elfelejtette #101 üzenetére
Ez egy gyári gép,muután az @quába vett gép 3. javitásre sem akart mükszeni,viszakértük a zsét,és helyette vettünk HP-s gépet,ahoz volt a 400W-s táp,ez van.
konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/
-
Lavves
tag
Lehet, hogy annyira mégsem lesz olcsó:
''Update 10/05/06: Reader ET warns us that the $63 Gigabyte GeForce 7300GT is actually a horribly mislabeled GeForce 7300GS on Mwave's behalf. Buyer beware! ''
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2233 -
Lavves
tag
Szerdán a Gainward is bejelentett egy kártyát,
enyhe tuninggal, passzív hűtéssel:
BLISS 7300GT 256MB GS Silent FX 400Mhz/750Mhz
Hozzánk mikor jut már el?! -
mycso
veterán
-
Lavves
tag
Aquaba kapható a kártya 30eFT-ért!
Ready-nél 17 körül asszem. -
Lavves
tag
XpertVision GF 7300GT 256MB DDR2, 128-bit, PCI-E x16, TV-out, DVI
Br. 23.531 Ft a gépboltban. -
Lavves
tag
Huhh, ez meglepett.
A 23e Ft-os XpertVision-hoz azért, hozzá kell
tenni, hogy referenciaórajel szerint jár, pedig szinte minden gyártó
magasabb frekin járatja.
Még1 link, igaz eredetileg japánul:
http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zt_en&trurl=http://www.hkepc.com/hwdb/gf7300gt-1.htm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest