Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zax
tag
Ha összehasonlítjátok az eredeti 2.03 és az MSI féle meghajtó fájljait, akkor látni fogjátok, hogy csak az Audio és IDE meghajtóban van változás. A többi teljesen megegyezik.
-
V|sitor
csendes tag
2-3 napja tettem fel, érdekes mód feljavult a vinyó S.M.A.R.T hőmérséklet kiolvasása a Motherboard Monitorban. A 2.03-nál működött, de a 2.41-nél már nem. Ettől újból jó lett...
Bár az alaplapom nem MSI, hanem Chaintech de működik vele rendesen.
Más különbséget nem vettem észre... -
Mazlee
aktív tag
Én tegnap már feltettem, de igazából nem tudom miféle változást kéne tapasztalnom.
ha megmondjátok mit nézzek meg holnapra kipróbálom -
Phobos
aktív tag
ki próbálta, mert már jó pár napja elérhető?
holnap lesz egy NF7-esem, és hogy feltegyem -e hozzá..?
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest