Aktív témák
-
rrboy
csendes tag
Pont jókor jött ez a hír, most cserélek 1700+-ra, majd jól leellenőrzöm a megadott számokat. Köszi PROHARVER, asszem itt kell ezután nap-mint-nap téblábolnom!
-
suncee
csendes tag
Ket tipus van a B steppingesekbol is !
Ennyi : There are now two classes of TBredBs out there.
1) There are those TBreds that have a CPU code begins with ''A'' (AIUHB). These are the premier TBredBs that will reach the highest speeds, initial indications are they can get into the neighborhood of 2.4GHz with 1.85V and high-end air.
You will get one of these if you buy a 2400+ or better. The 2100+ Newegg TBredBs also fall into this category. :DD
From now on, we'll call them ''high-end TBreds.''
Then there are those TBreds that have a CPU code beginning with ''J'' (JIUCB). These are the 1700+ and 1800+ CPUs for a little over $50. These CPUs do not appear to perform as well as the ''A'' chips under the same conditions.
bye -
zozi
tag
Most egy B0-ás 1700+-os proci van a gépemben - még nem tudom mi max, de 10*187-en simán megy 1,65V-on!! (2300+)
-
Etele
csendes tag
Hát nekem van 1800+-os T.bred B-m, és 2200MHz-en atomstabil 1.95V-on, vízhűtéssel. Ez SZVSZ olyan 2700+, 2800+ sebesség. :) (NForce2-ben :) )
-
Füles
tag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Most vettem egy 1700+ -os T-bredet eladásra az egyik nagykerben, és határozottan az emlegetett 27291-es tokozásszámot hordozza.
Viszont a stepping érdekes... a matrica alsó sorában még csak hasonlót se találok, a középső sor pedig AXDA17... -tel kezdődik...
Na ez hogy van? :( -
Mr.Grent
csendes tag
Hát nem is tudom, én eladóként funkcionálnék, és elég gáz mikor bejön a tag és elnyögi hogy mit szeretne, pl: egy tb magos TOIGB-steppinges 27291-es tokozású procit vágj hozzám és lehetőleg zöld színben, és 50 éves legyen az anyja annak aki beállította a gyártósort....stb, stb.
Azthiszem érthető nem :)) -
tocsa
senior tag
Jól emlékszek, hogy az 1700-as XP-k közül sok gyárilag unlockolt szorzójú is? Tehát esetleg lehet kapni TBredB 1700+-t unlockolva?
-
petakpa1
őstag
Kérdés:
Tehát ha sikerül egy Tbred B-s XP1700+, 1800+ procit beszerezni azt akár 2400+,2600+ szintjére is tudom tunigolni?
A B-s steppingesek tényleg csak az alacsony/magas szorzóban különböznek? -
robekri
addikt
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Demostudio!!! :)) :DD
Üdv.:Robe -
freddirty
senior tag
Most szereztem be egy uj XP 2000+ procit, a stepping Tbred A-ra utal (RIRGA), a tokozas viszont 27991. Na erre varrjatok gombot. En inkabb a steppingnek hiszek. Huzni ugysem fogom mer' Abit KG7-es lapba ez meg epp csak befer.
-
cookiemonster
csendes tag
Skacok!
A fentiek szerint ha veszek egy 2400+-os procit, az közel 100%, hogy TbredB lesz?
Nekem ez esett le, ha nem így van, szóljatok, mert mostanában mennék bevásárolni (éves jutalom rulez!) és nem akarok beszopni.
Köszi! -
Uncool Ben
tag
Hamar elterjetd a cucc, a demostudio a nyítóoldalon hírdeti, hogy kaptak Tbred-B-ket, 1700+-tól.
-
karib
addikt
Valaki nagyon öltönyös-nyakkendősre nevezte át az eredeti hírt... Vagy talán csak nem fért be a főoldalon a 7HW boxba... Pedig az eredeti beszédesebb volt, de sebaj :)
-
Cloud
tag
Köszi az infókat (jól jöttek), perpillanat én is Tbred-ben gondolkozom és hát a tuning nem elhanyagolható nálam (szerintem a legtöbb ember így van ezzel - mármint akik ide járnak).
Hát nem hiába a PROHARDVER-en mindent meg lehet találni:)):)):)) -
twollah
nagyúr
Még a végén tetszeni fog ez a tuning téma.
-
keopsz
HÁZIGAZDA
ezek scannelt képek, amint kapunk egy szponzor-scannert, lesz itten jobb, sőt, csak az lesz.. :))
-
zozi
tag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Éljen Satan!
-
Satan-Claus
senior tag
A bp.-i E****t nagykerbe az egyik eladó szerint már megérkeztek a B0 steppinges 1700+-os T-bredek (mivel a nagyobb órajelűek nem fogynak úgy, ezért ezek még palomino, vagy jó esetben A0 steppinges t-bredek), így ha minden igaz, lassan ezek fognak elterjedni a kiskerekben is. :) Éljen a tuning! :)
Aktív témák
Hirdetés
ph AMD-s cikkünknek nagy visszhangja volt, és olvasóinknak köszönhetően újabb információk is napvilágra kerültek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wuthering Waves
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest