- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
flatcoke
csendes tag
Igen, abban igazad van, hogy közölhettük volna előre a feltételeket, de erre a látványra és belső dolgokra nem igazán tudtam (tunk) felkészülni, még úgy sem, hogy megkaptam a képeket, amit sajnos ídő hiányában nem tudtam minden zsűritaggal megosztani, szóval a korábbi elképzeléseket ott tudtuk közösen egyeztetve kialakítani, amikor láttuk élőben hogy mit is kell majd értékelnünk..., ez az első verseny volt a második sokkal combosabb lesz, hiszen a mostani, és leendő versenyzők is célirányosabban tudnak majd felkészülni..., nagyon kiváncsi leszek mennyit fejlődik a dolog az első versenyhez képest...:-)
Az hogy ki mit csinált a gépén, illetve azt valójában ki csinálta, az szerintem abszolúte nem lényeges, de elképzelhető, hogy a következő versenyen a túlzott pénzalapú moddolás, komolyabb figyelmet fog kapni, illetve a kategóriák közé bekerülhet az is hogy mennyi a saját munka illetve mennyi a megvásárolt..., ezzel már csak egy baj van, hogy ezekben bárki azt mond amit akar, és nem lehet utánnanézni..., ezzel az okfejtéssel csak arra akartam rávilágítani, hogy most az első versenyen még kiderült, hogy ki mit csinált, és mit nem, illetve megvette, a másodikon pedig ha ez szempont lesz (ami koránsem biztos) akkor ezt az élelmesebbek el fogják majd halgatni..., a véleményeket várom erre a problémára...
Mindenkinek nagyon köszi a jelenlétet, nagyon jó hangulatban zajlott a rendezvény, örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat...:-))), a cégek is nagyon örültek(nek)...:-))) és mi is...:))) -
LukE
veterán
azért nem ártalmas, ha van gép is a dobozban, különben hozatott volna valaki egy moddolt akváriumot is, halakkal:DDD
jól hűt, sőőt, gizdul a vízhűtéssel
ötletes, mint áálat:DDD
1: Hűtés 1-10 pontig
2: Ötlet kívül 1-10 pontig
3: Ötlet belül 1-10 pontig
4: Kivitelezés minősége 1-10 pontig
5: Belső praktikusság (kábelek elhelyezése, hardverelemek elhelyezése) 1-10 pontig
6: Összhatás 1-20 pontig
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest