- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Robotos lövöldére fókuszál az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
guest
veterán
Rossz kártyát kaptak (legalábbis ezt írták)
-
guest
veterán
Szerintm ha ilyen gyenge lenne, nem állna mögé mondjuk egy Gigabyte... Pláne egy Gainward...
(www.ocworkbench.com) -
Mixa
tag
De jó, Én még 8x AGP-t támogató alaplapot sem láttam, eddig...
Ami azt illeti csak drukkolok minden videokártya gyártónak, hogy szép kis verseny alakuljon ki az nVIDIA ATI MATROX SIS TRIDENT és esetleg 3DLABS között. Ami nem eredményez monopoliumot, (lsd. Matáv), mert ha az lenne mindenki csak ''mx''-eket vehetne... -
ityam
őstag
hat mondjuk az amibe jo volt(az az 1-2 tesz)az a 3Dmark2k1 volt ami ugyebar nem annyira hiteles mero eszkoz.De en is kizartnak tartom hogy ilyen szar legyen a kartya a feature lestajaval:(
-
andorpapa
őstag
Jó kérdés! Majd ha elért idáig is!
-
andorpapa
őstag
Ahogy az már sokszor előfordult: megint a prohardver saját tesztje fogja kimondani az igazságot! :))
-
guest
veterán
Ezek az eredmények enyhén nevetségesek. Kizárt, hogy az a csip ilyen szar legyen.
MG. -
guest
veterán
Remélem csak valami tévedés illetve hiba csúszott a dologba...
-
Thom!
veterán
Csak azt nem értem láttunk már 1-2 tesztet és ott odavert GF3ti200-nak itt meg úgy gf2mx teljesítményét hozza, hogy van ez?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged