Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Ha valakinek bármilyen gondja van, nem találja a bejáratot például, csörrentsem rám! Én szombat reggel 8-tól vasárnap végkimerülésig ott leszek.
Mindenkit várunk a PH-placcon! Nehogy kihagyjatok minket!
Főleg szünetben gyertek oda, hogy ismerkedjünk egymással!
Mobilom: 30/2020 287
KEndre -
PEPE85
senior tag
Én holnap nyitástól 12:30-ig leszek jelen(Csaba előadását végignézem), mert utánna sajna fontos dolgom van, de vasárnap egész nap ott leszek. Valakinek nincs kedve összefutnia velem, hogy ne menjek(legyek) egyedül(haverok nemtudom ráérnek holnap csajt meg csak nem viszek már ilyen helyre)? Nyugatiba érkezik a vonat, 3-as metróval elmegyek Forgács utcáig és utánna irány gyalog a Frangepán u. 46. Ez a terv. Ha nem jelentkezik senki, akkor este felhívlak Batman, a jelentkezők közül téged ismerlek személyesen.
Mindenképpen oda megyek a PH standhoz.
[Szerkesztve] -
csabika25
aktív tag
Már csak egyet kell aludni.
Fél éve készülök a holnapi napra... Remélem, hogy meglátszik amjd az előadásomon.
-
zsiga667
addikt
Szombaton én is csak 14.00 körül fogok odaérni (előtte le kell szaladnom vidékre...), szóval ifjabb Krasznay úr előadásáról lemaradok...
De majd megnézem videón.
-
ReJim
őstag
Mindenkinek nagyszerű hétvégét kivánok, jó konferenciát, jó előadásokat, stb..
sajna én nem tudok elmenni, mert idő/pénz mindig beleszól a dologba...
jó hacktivity-t -
KEndre
HÁZIGAZDA
Mindenkit várunk a rendezvényen, a helyszínen lehet a jegyet megvenni (3000 Ft a két napra). Az előadások folyamatosan mennek, van amikor két program is lesz párhuzamosan. Az is hagyomány, hogy az előadótermeken kívül lesznek a szabadprogramok (pl.: wargame), illetve élénk társalgás folyik a különböző témákról. Az idei rendezvény fő atrakciója: először ülnek le egy kerekasztal mellé Magyarországon a jogvédő szervezetek vezetői, hogy megbeszéljék többek között a fájlcserélőkkel kapcsolatos problémáinkat.
-
zsiga667
addikt
Valaki világosítson fel, ez úgy működik hogy szombaton odamegyek a honlapon megjelölt helyre, a kapuban kipengetem a 3k-t, és kész? Vagy előzetesen kell valahogy jegyet rendelni/jelentkezni? És ugye akárki mehet?
-
csabika25
aktív tag
Egy kis szondázás. Meg vagytok elégedve az eddigi interjúkkal? Sikerült felkelteni az érdeklődéseket a Hacktivity iránt?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Na figyeljetek! Kaptam egy meghívót egy it-biztonsági konferenciára:
Data Security Manager
Időpont: 2005. augusztus 29. - 2005. augusztus 31.
Helyszín: Sydney Apartment Hotel
Témája: Az adatvédelmi törvény, Külföldre való adattovábbítás technikái,Gazdasági társaságoknál felvetődő leggyakoribb adatvédelmi jogi kérdések, Személyiségi jogokat érintő adatok kezelése, Információbiztonság – Nemzetközi szabványok és ajánlások, Jogosultságmenedzsment.
Részvételi díj: 309 900 forint + áfa
Szóval ennyit a Hacktivity belépőinek drágaságáról... -
escie
őstag
mindenképp szeretnék menni, remélem semmi nem jön közbe...
-
Cathfaern
nagyúr
''A tavalyi Hacktivity konferencián a látogatók „élőben” tesztelhették hazánk egyik legnagyobb internetszolgáltatójának webterminálját, és, ha biztonsági rést találtak benne, azt a fejlesztők a helyszínen ajándékokkal jutalmazták. A látogatók szakmai felkészültségét jól példázza, hogy a két nap során fél tucat komolyabb hibát találtak a rendszerben.''
Hmm...biztos hogy ez a látogatók felkészültségét példázza? -
-
modd3r
őstag
Azoknak, akik szerint drága a Hacktivity: Bővebben: link
-
Az is furi, hogy Witch a honlapján szabadúszó szakújságírónak is kiadja magát, pl. a CHIPhez, de milyen újságíró az, akinek egyetlen cikke sem jelenik meg...?!
-
ReJim
őstag
válasz
Drótszamár #16 üzenetére
ammeggki?!:
Bővebben: link
egyébként, az ld50en olvasható:
''19.00 Hacker szubkultúra, és időszerű kérdések
Előadó: WITCH, ''szakértő''''
Bővebben: link
ahogy olvasom egy nagy @ -
válasz
Drótszamár #16 üzenetére
Inkább ne akard tudni - egy csávó, aki némileg sokat képzel magáról, csak azt tudnám mire...
Pl.: Also i'm a ex-military bomb disposal expert... - expert, mert a honvédségnél 3 hónapig a tűzszerészek mellé volt beosztva kifutófiúnak... -
ReJim
őstag
-
modd3r
őstag
válasz
Drótszamár #16 üzenetére
Pedig 3 ropiért manapság semmit sem kapsz, nemhogy beugrót egy IT-SEC konfra...
-
Még szerencse, hogy az az ostoba Witch nincs az előadók között...
-
modd3r
őstag
Frissült a program, a 2. napon két Workshop is lesz.
Bővebben: link -
zLegolas
őstag
én is mennék, ha a naffaluban lakoznék...
-
KEndre
HÁZIGAZDA
-
Batman
őstag
Hali!
Megy valaki?
Érdemes elmenni rá?
Van egy-két téma ami nem hangzik rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged