- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorath
tag
Ha valaki tud valamit arról, hogy ez az 5000-es hol, mikor és mennyiért lesz kapható nálunk, ne tartsa magában! A héten körbetelefonáltam fél Pestet ennek az elődjéért (Wireless Optical Desktop 3.0 Comfort), ami ugyanez csak gyengébb, 3 gombos egérrel, de nem lehet kapni sehol. De jobb is, hogy nem vettem meg, mert csak verném a fejem a falba.
A kiosztása meg nem zavar, 2 éve használok Microsoft Wireless Optical Desktop-ot, annak is ugyanilyen a kiosztása, már megszoktam (bár én se értem, hogy miért jó ez). -
Integra
titán
egy ideje agyalok már hogy milyen logika vagy ergonomia szempont volt mérvadó hogy szétverjék a kalvi eme részét de nem tudok rájönni....
a függőlegesre állított fajtát sem értem, tiszte nonsense...
amúgy nem ajánlom ezeket a logitech cuccokat, olyan nyeklő műanyag mind, és ráadásul olyan harmatos, határozatlan a billentyűk lenyomása hogy borzalom. -
Ez egy mediacentert taviranyit, ahhoz meg annyinak eleg kellene lennie (tudom, epitettem magamnak HTPC-t, egy DVD taviranyito boven eleg ahhoz, hogy az ember elnavigalja). Meg amugy is eleg hulyen nezne ki, ahogy az ember elhever a TV elott, es egy ilyen ormotlan izevel hadonaszik
-
engusz
veterán
Egy ilyennek: Bővebben: link vagy egy Wireless Optical Desktop 5000-nek örülnék, de ebben a kategóriában már régóta jelen van a billentyűk terrorizálása.
-
engusz
veterán
Manapság már egy normális billentyűzetet sem lehet kapni? Miért kell az Insert, Home, Page Up, Delete, End és Pege Down gombokat a megszokottnál jóval hülyébben elrendezni?
-
zsiga667
addikt
Nemtom mi ezzel a baj, oda van írva hogy a MediaCenter-es gépekhez való, azt meg nem sűrűn cipeled sehova, és nem asztalnál ülve használod.
Ha valaki esetleg nem vágja, ezeket a TV mellé szokták rakni... -
-conrad-
addikt
Hmm... az infra olyan gáz lesz mint atom. Pl nekem az asztalon kihúzható a billtartó rész. ---> az asztallap alá kellene rakni a vevőt. Tegyük fel, hogy elviszem a szobában máshová a klaviatúrát, akkor meg buheráljam át máshová?
A másik meg... most nehogy ne legyen 1xűbb egy egérrel az ''attach'' a mailban, meg a görgővel a zoom.
Kicsit feleslegesnek tartom ezeket. (és még nem is fluoreszkálnak a gombok)
-
User64476
őstag
Infrán???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest