Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Az biztos, hogy a Kingston a Samsung modulok melett az egyik legjobban hamisított márka. Szóval érdemes vásárlás elött tájékozódni, hogy milyen egy eredeti Kingston ram.
Kingston saját ram modulokat gyárt, de a rajta lévő chipek többségét, más cégektől veszi. -
nn687
tag
Hát hogy it mindenből flémet lehet csinálni... Úgy látom sok ember csak azért jár fórumozni, mert a főnökének nem mer beszólni, gratulálok!
-
Fooler89
őstag
válasz
Senior tag #31 üzenetére
''neked fáj valamilyen okból, hogy van a Kingstonból is hibás.''
Elmondanád nekem azt hogy mikor állitottam ÉN ilyent?
Szerintem idézek előbbi hsz-ből:''És egyébként is miért sír a szád ha disztribútortól volt akkor visszavitted kicserélték és kész!''
Nagyon figyelj mert csak egyszer irom el!
Hol láttad te annak jelét hogy nekem fáj az hogy van Kingstonból hibás??????
A másik dolgot amit ki akartam emelni azt Rover623 megtette!
Ezzenel vége a vitának!
Megjegyzés: g@bo szerintem moderáld magad a sértéseid miatt! -
-
Rover623
félisten
válasz
Senior tag #31 üzenetére
Nem neki fáj...hanem nekem...
És nem az hogy a Kingston-ról állítja...hanem az, ahogyan és ami alapján állítja...
A szűklátókörűség és a kisszerű énközpontúság fáj...de nagyon... -
Senior tag
aktív tag
Olvasd el a #21-est, ott leírta a tapasztalatait. Nem látom azokat az ''ilyen'' állításokat, amiről beszélsz, inkább úgy tűnik, neked fáj valamilyen okból, hogy van a Kingstonból is hibás. Pedig ez a mennyiséget tekintve teljesen természetes. Azt is írta, hogy gyorsan cserélték, tehát a Kingstont és a disztribútort se fikázta.
-
g@bo
nagyúr
corsair még nem döglött be, nekem nem.
egyébbként nem értem mit lázadsz és nem fogadod el a tapasztalataim, gond van az idegeiddel?
és kicserélte (több gondnál is) a disztribútor pikkpakk, mert nem kamu kingston volt, szóval sírd tele a 100 darabos papírzsepid, a csoda kingston miatt. -
Fooler89
őstag
okoskodásról beszélsz.........
Mindenhol van hibás darab (még a corsairnál is) Csak tudod itt a hibaszázalék számít és nem az hogy te vettél egy ramot és elromlot!(te szegény ember)
Tudod tömeggyártásnál ez előszokott fordulni! Csak erre ott a gari!
És egyébként is miért sír a szád ha disztribútortól volt akkor visszavitted kicserélték és kész!
Máskor meg ha véleményedett mondod akkor ne kezdjél el ilyen állitásokat tenni azért mert neked bedöglött a ramod!!
Képzeld el hogy a Corsairnál is történt már ilyen!
De ez még nem azt jelenti hogy rossz a Corsair!
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
te honnan veszed, hogy nem volt eredeti? mi a gagyi?
nem értem mi ez az üres okoskodás, a kapitalizmusban is van selejt, nem kell a kingstont nyalogatni.
párba válogatott ram volt, disztribútortól. volt inkompatibilis, volt ami hibázott a gyári órajelen 50 féle lapban, és volt ami 1 hét alatt megdöglött. ennyi. -
Fooler89
őstag
Kingston ramokról az a híres hogy nem ramokat gyárt hanem csak válogatt!
Válogatás alatt azt értem hogy a Kingston által összeállitott teszt progin át megy akkor elfogadja és a neve alatt eladja!
Na de ez a teszt progi elég komoly és nem véletlenül add rá a Kingston élettartalm garit!
a másik: honnan veszed hogy eredeti kingston volt??? mi az a nem gagyi lap?? -
Rover623
félisten
válasz
horvathkrisz #24 üzenetére
olyan
-
neduddki
nagyúr
HI!
roome sozlgalhogy par darabal en is hozzajaruhattam az erdmenyhez:- )))
udv
neduddki -
Cs_Laci
senior tag
Ez nagyon így van.. Manapság a nagykerben forgalmazott Kingstone RAM-ok elég durva része hamis.. Átütött valami. Itthon.. Kinn azért nem ennyire szar a helyzet, de azért aggasztó.
(Ezt egy Kingstone hivatalos magyar importőr, forgalmazó panaszolta el nekem, és tényleg döbbenetes, hogy olyan árakon mennek el Kingstone RAM-ok itthon, ami elképzelhetetlennek fest, ismerve a Gyártó árait...) -
Scream007
őstag
Ez azért van mert kingstoinék végre rádöbbentek 60-80 meg 100kért nem lehet eladni ramot, akármilyne nagyságú, órajelű, késleltetésű, tuningpotenciálú...nem lehet mert nem ér annyit sok.
Csökkentették az árat ezt a fogyasztól nagy része észrevette. -
sz.j
nagyúr
Tapasztalataim szerint jó és megbízható minőségűek a Kingston memók (hasonlóan a Corsair-hoz), garantáltan tudják azt ami rájuk van írva.
Az igaz, hogy az áruk egy kicsit ''keményebb'' az átlagnál de az élettartam garit és a márkát némiképp meg kell fizetni.
Azért mert elvétve egy-egy hibás darab is forgalomba kerül, nem lehet (és nem is szabad) kategórikusan rossznak nevezni. Véleményem szerint nem is az. -
Petya25
őstag
Mi is elég sok PC-s memót, USB pent veszünk Kingston-t, és eddig nagyon jó tapasztalataink voltak velük. A minap ugyan gyári hibás volt egy 1GB-os PEN, de azonnal cserélte a nagyker.
-
piqla
őstag
Geilgeilgeil
-
Rover623
félisten
Igazad van...
Csak sajnos sok ''szürkeimport'' is előfordul...a hamisításokról már nem is beszélve...volt olyan eset, hogy frissen alakult ''nagyker'' megszórta elektronikus árlistával az országot...vegyen mindenki Kingstont! Jó, olcsó! A hivatalos ár 2/3-án kínálták a portékát...
Elmentem, körülnéztem...olyan part numberek voltak a memóriakártyákon, amik még csak köszönőviszonyban sem voltak a Kingston jelölésrendszerével...
LOL...
Vagy inkább:?
-
Rover623
félisten
es errefel adjak heroinaron a termekeiket. kozben a minoseg/tartossag meg.. hat.
Ezeket az állításaidat leszel szíves tényekkel alátámasztani...máskülönben rágalmazás ill. a ''jó hírnév megsértése''...
Gondolom te is milliós nagyságrendben veszel Kingston RAM-ot és ezeknek az eladásából, hibaszázalékából vonod le a következtetéseidet...
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
Gondolom nem csak a pcs ramokról van szó, hanem a flash termékekről is, azok is lég kelendőek, nálunk is
-
Rover623
félisten
válasz
[HUN]Tyson #2 üzenetére
Szerintem most is nagy szó...
Egyébként nem csak a KVR memcsik mennek (persze azok is...pl. mi 3 éve megcsömörlöttünk a mindenféle szeméttől és kizárólag KVR memcsikkel szereljük a gépeket, ill. újabban A-DATA-val is...ugyanattól a disztitől) hanem az ún. ''típusazonos'' memóriák is...ne felejtsük el: a Kingston ezekkel kezdte!
No meg a KHX-ek! Ha vki nem egy tuningbajnok, akkor jól jár a KHX-ekkel...tutira tudják amit ígérnek...és szép kékek!
Ebben a gépben (melóhely) is KHX-ek vannak, a hátam mögött az egyik tesztkonfigomban is...otthon a gyerek masinájában is...amióta meg van neki, egyszer volt csak átmenetileg KVR benne...
-
-
Rover623
félisten
Örülök hogy én indíthattam a témát...
Pedig csak ennyit akartam mondani: Kingston...mert megérdemli...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A piackutatások szerint a memóriamodulokat gyártó vállalat a tavalyi évben toronymagasan vezette az eladásokat.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Külpolitika
- További aktív témák...
- 2 x 32 GB kit 6000 MHz CL30 DDR5 G.Skill Tident Z5 Neo RGB 10 év garancia!!!
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi + CPU AkciÓÓ!
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest