Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
erdoke
titán
No, itt a válaszom, ha már ennyire várod.:D
''Tajas = Prescott + 65nm (hamár 90nm-el is szarakodnak akkor milesz?) + még több L1 cache + még több L2 cache + még több gigaherc...'' Nem hiszem, hogy sokkal többet tudsz a Tejasról mint én, és én nem csak ilyesmit olvastam, sőt már a Prescottról se. Ráadásul Tejas még több mint 1 év, sokat lehet még alakítani rajta.
''Nem azt mondtam, hogy hülyék de úgy alkotják meg a procikat, hogy amit egy gazdak amerikai elfoadhatónak tart pl. 100+ W fogyaszáts, marha magas ár...de mi magyarok józan paraszti ésszel már nem biztos hogy olyan fantasztikus dolognak tartjuk ezt...'' Ugye nem gondolod azt, hogy a 100W+ disszipáció volt a cél, és a 4 GHz-es Prescottban, illetve a Tejas-ban elfogadható lesz az Intel számára a 150-200 W? Majd meglátjuk, mit is alkot a kikövezett 90 nm-es úton az AMD...
''az A64 FX igyis rávert 1,3Gb/s -el a Canterwoodra memory benchmarkban...'' Lehet, de majd tárgyaljuk ki ezt a Grantsdale teszteknél, OK?
''Ja izé és a DDRII támogatás és 90nm egyszerre fog debütálni a San Diegoban...'' Aha, de ha a rád jellemző módon bocsátkozok jóslásba, akkor azt mondom, hogy a DDR-III és a 65 nm ellen...;]
Aktív témák
- Viccrovat
- PlayStation 1 / 2
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest