Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• erdoke

titán

válasz HiperG #37 üzenetére

No, itt a válaszom, ha már ennyire várod.:D

''Tajas = Prescott + 65nm (hamár 90nm-el is szarakodnak akkor milesz?) + még több L1 cache + még több L2 cache + még több gigaherc...'' Nem hiszem, hogy sokkal többet tudsz a Tejasról mint én, és én nem csak ilyesmit olvastam, sőt már a Prescottról se. Ráadásul Tejas még több mint 1 év, sokat lehet még alakítani rajta.
    ''Nem azt mondtam, hogy hülyék de úgy alkotják meg a procikat, hogy amit egy gazdak amerikai elfoadhatónak tart pl. 100+ W fogyaszáts, marha magas ár...de mi magyarok józan paraszti ésszel már nem biztos hogy olyan fantasztikus dolognak tartjuk ezt...'' Ugye nem gondolod azt, hogy a 100W+ disszipáció volt a cél, és a 4 GHz-es Prescottban, illetve a Tejas-ban elfogadható lesz az Intel számára a 150-200 W? Majd meglátjuk, mit is alkot a kikövezett 90 nm-es úton az AMD...
    ''az A64 FX igyis rávert 1,3Gb/s -el a Canterwoodra memory benchmarkban...'' Lehet, de majd tárgyaljuk ki ezt a Grantsdale teszteknél, OK?
    ''Ja izé és a DDRII támogatás és 90nm egyszerre fog debütálni a San Diegoban...'' Aha, de ha a rád jellemző módon bocsátkozok jóslásba, akkor azt mondom, hogy a DDR-III és a 65 nm ellen...;]

Aktív témák