- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Múltkor Sennheisert próbáltam fel 78000HUF volt
.....
-
Lotusz
tag
van valakinek ilyen fülese? tapasztalatok?
-
DrWolf
csendes tag
Hali!
Nekem bejött (Skype-hoz használom).
Itt van még bővebb info:
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=113&code=023
Specification:
- Sensitivity: -40 ± 3dB
- Impedance: Max. 2.2 ㏀
- Standard power supply: 2.0 V DC
- Current consumption: Max. 0.5 mA
- Sensitivity reduction: Within-3dB at 1.5V
- S/N: More than 58dB
- Directivity: Omnidirectional
Üdv,
DrWolf -
twollah
nagyúr
Inkabb veszek a boltban egy Technics fejhallgatot ami kicsivel olcsobb mint ez, es legalabb tudom, hogy minosegi termeket vettem nem zsakbamacskat.
-
duracell89
senior tag
szvsz ez a progamer rovatba valo, mer ajszmet, masreszt ez eleg ''regi'' hir, kb. 1,5 hetes, csak ugylatszik mostanaban hozza be a pixel, es kell a reklam
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
karónülő varjú legyek ha ezek az átviteli adatok igazak!
mikrofonra meg minek 15000Hz?????egy koloratúr szoprán operaénekes sem tudja kiénekelni
-
Szőrös
veterán
Hmm ennyiből már lazán vesz az ember 1 Zalmant plusz egy májkrofont és máris nagyobb a játékélmény.
-
Monkey
tag
Ennyiért inkább egy Sennheisert vagy AKG-t.
-
Agostino
addikt
Ez a füles engem kissé a könyvtárakban használatosokra emlékeztet.
-
clayman
aktív tag
-
clayman
aktív tag
Na mikrofont mar nekem is ajanlhatna valaki egyet.
Kezd elegem lenni abbol, hogy naponta forrasztgatom, mert vagy kiszakad a gépből (belegabalyodok a kábelbe :/), vagy pedig leesik, és megszűnik érintkezni a kábel. Valami olcsót, jót, ruhára csíptethetőt tudtok mondani? Főleg(kizárólag) voicechathez kéne. -
Esmein
nagyúr
Én 27-ért vettem egy akg fülest na ott semmi baj a jellemzőkkel, meg ruhára csíptethető 600 hufos mikrofon. Tökéletesen működik.
-
ennyit pénzt biztos nem adnék egy ilyen cuccért.
tudom nem nekem szánta a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest