- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Interceptor #51 üzenetére
Szerintem ha van rá zséd, akkor a 32-est vegyed...
Később majd jól jöhet az 2x163njoy the Lif3
-
válasz
Interceptor #49 üzenetére
Olvasd feljebb!
''2*8 -as SLI miatt kérdezem''
Nem sok minden használja ki a 2x16-ot, szal az miatt ne váltsál, szerintem...
Egyelőre nem sok értelme van.3njoy the Lif3
-
Mikor lehet kapni, ezt az A8N32-SLI deluxe-ot?
Kb: mennyit fog kóstálni?
Közepes tuningal megbírkózik, a passzív hűtés?3njoy the Lif3
-
gorlin
őstag
van az asus honlapján egy olyan hogy ASUS A8N SLI SE.Lehet hogy ez lenne az?.
Egész újnak tűnik eddik csak 1 ,first relase biost adtak ki hozzá.
Viszont ez nem passzív!Tehát érdekes lesz. -
anulu
félisten
válasz
Veriakilis #43 üzenetére
kiskerarak.hu listáján egyik sincs még.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Veriakilis
senior tag
Hol lehet kapni, és mennyiért a P5N32-SLI Deluxe lapot?
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
jamez
senior tag
Lehet már ilyen lapot kapni?
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
anulu
félisten
lehet, h az, de a képet meglátva reflexből írtam volna be... szerencsére kivételesen előbb olvastam
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
_ocsisajt
őstag
khmmm naen a gyakrolatra lennek kivancsi... amikor egy durvabb vidijokartyat dugnek az egyik 16X slotba hadd izadjon mondju ka FEARrel, plusz a masikba egy alatalam likelt scsi kartyat... kivancsi lennek a ''performanszra''
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
mondjuk ha dedikalt lenne meg ensem szolnek... bar ez a 16X Pcie sav, hogy dedikalt vagy nem valaki megmondfatna, mert kivsncsi lennek egy Pcie(tudom mit beszelek nem 64bites Pcixrol vakeralok) U-320as Scsi zsuga mit tekerne rajt... ha dedikalt lenne...
Bővebben: link tudom-tudom nem 16X cucc csak 8X de en a dedikalt slotba nyomnam be haddszoljjontl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Manapság már mindennek klubja van. Ez a 32-esek klubja is elég gyatra...
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
erdoke
titán
Nem emlékszek a pontos sebességére, de valami 300 MB/s körül van, és nem osztozik máson, magyarul dedikált kapcsolat.
Éppen ezért egy erre akasztott SATA vagy gigabites LAN vezérlő nem eszi meg a többi eszköz (hang, TV, USB, firewire, stb.) elől a PCI busz sávszélességét.A legjobb aláírás a héten
-
Zoltán
őstag
Igazából Én még mindig nem értem, hogy mi értelme van a PCIex1 -nek megy a PCIxe4-nek. a 8-as meg a 16-os még oké, mert hát mehet abba jó gyors vga (legalábbis nagy sávszélt kapó). (Bár abban sem vagyok biztos, hiszen még az AGP8X-nak sem volt értelme...)
Valaki elmagyarázná?
(Azon kívül, hogy muszáj legyen valami újat venni...)
MOD: muszáj
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Biztos hogy nem integrált VGA? Bővebben: link
-
Renwick
őstag
Egy nForce4 SLI X16 SPP és egy MCP van rajta, ezekhez csatlakozik a grafkártya. Itt egy blokkdiagramm: Bővebben: link
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
erdoke
titán
válasz
Daywalker #16 üzenetére
Pár napja volt ez hír az Asus honlapján. Talán a leginkább autentikus forrás:
''The A8N32-SLI Deluxe and P5N32-SLI Deluxe will be available in September. Below are their brief specifications.
A8N32-SLI Deluxe
- AMD Athlon 64 FX/Athlon 64 X2/Athlon 64 / Sempron
- NVIDIA GeForce™ 6150 and NVIDIA nForce 4 SLI
- 2000/1600 MT/s System Bus
- 4 x DIMM, max. 4GB, DDR 400/333/266
- 2 x PCIe x16 (running @ x16 speed), 1 x PCIe x4, 3 x PCI 2.2
- Dual Gigabit LAN
- 6 x Serial ATA 3 GB/s ports including 1 external port
- 2 x IEEE 1394a
- ASUS two-slot thermal design
- ASUS Stack Cool 2
P5N32-SLI Deluxe
- Intel Pentium Processor Extreme Edition/Pentium D/Pentium 4/Celeron
- NVIDIA nForce 4 SLI Intel edition and NVIDIA nForce 4 SLI
- FSB 1066/800/533 MHz
- 4 x DIMM, max. 16GB, DDR2 667/533
- 2 x PCIe x16 (running @ x16 speed), 2 x PCIe x1, 1 x PCIe x4, 2 x PCI 2.2
- Dual Gigabit LAN
- 6 x Serial ATA 3 GB/s ports including 1 external port
- 2 x IEEE 1394a
- ASUS two-slot thermal design
- ASUS Stack Cool 2''
Bővebben: link
A végén még veszek egy ilyet, egész szimpi.
Viszont mi ez a GeForce 6150? Ez adja a másik 16 PCIE csatornát?A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz
Daywalker #11 üzenetére
A 6 SATA-II lényegesen jobb a 4 SATA-II + 4 SATA megoldásnál, mert a plusz SATA-II vezérlő az egyik PCIE csatornán ül, míg a SATA vezérlő 4 lemezt ültet(ne) a PCI buszra.
Eddig a 4+4 verziót követe az Asus (nem drágább, de hangzatosabb), meglátjuk, most mi lesz.
Hasonló színvonalú és felszereltségű nF4 Ultra lapot adnának már ki Asusék, ne az SLI PCIE vezetékeinek számával bűvészkedjenek.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
Daywalker
addikt
Már nem tudnak mit kitalálni. Felesleges újítás.
Egyébként a képen én 8 (+1 külső, de az most nem számít ugye) sata-t látok, nem 6-ot.
[Szerkesztve]"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
jakobkacsa
senior tag
Stack Cool2:
1) ventimentes hűtés, borda a feszszabályzókon is (ebben még nem más az A8N-SLI Premiumnál)
2) az alaplap-NYÁK hátoldalára vezetik ki a hőt, az egész hátoldal egy nagy hőleadó felület - na eddig ilyen nem volt AMD lapoknál, csak Intel és szerverlapokonDyslexia for cure found!
-
Gouseppe
csendes tag
Mi az a 32-esek klubja?
Cool Baby!
-
erdoke
titán
Ez a Stack Cool 2 hűtés miben különbözik az A8N SLI Premium hőcsöves megolsásától?
A szoftveresen kapcsolható SLI-t örökli ez a lapcsalád a fentitől?A legjobb aláírás a héten
-
Konflikt
addikt
Ekkora sávot még nemmostanában fognak kihasználnia kártyák...
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
nerwen
csendes tag
Tényleg van sebességben különbség a gyakorlatban ha 2 db 16-os PCIe -t tudunk használni egyszerre mintsem 2 db 8-ast?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érkezik a cég két új, nForce 4 SLI X16 lapkakészletre épülő alaplapja.
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Predator 2x8GB (16GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM memória modulok
- Asrock B550M-HDV alaplap (használt) - 1 év garancia, áfás számla
- ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX Eladó!
- Asrock B660M-HDV és Gigabyte B660M GAMING AC DDR4 alaplapok (használt) - 1 év garancia, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest