- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
azért mert jobb
''NEC Display Solutions is entering the widescreen market with the new NEC MultiSync 20WGX², and, in comparison to a classic 20 inch monitor, providing an extra 2.6 cm.''
''With 35 percent more active screen area in the new widescreen format, in comparison to a 19 inch monitor, gaming, looking at digital images and playing videos have become a real experience.''
[link]
egyébként nézd meg az nec honlapját van belőle hagyományos 17es és 19es monitor is.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Brumi
senior tag
Én ha megveszem, akkor nem filmre meg játékra veszem, hanem azért mert ezen elfér majdnem két doksi egymás mellett (erre nekem nagy szükségem van) és a másik monitoromon meg írom a harmadikat.
Egyébként ennek van egy másik változata, amiben van TV-tuner távirányítóval, vannak rajta hangszórók és rendelkezik mindeféle videóbemenettel. Én inkább arra nevezek be, mert az egyben egy szélesvásznú TV is és nem sokkal drágább. Annak 20WMGX2 a típusa és 780 dollárért lehet kapni.http://www.flickr.com/photos/brumi/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest