Új hozzászólás Aktív témák
-
Scae [Edgar]
tag
Ilyen hülye felbontást...
Az egér meg hogy néz má ki? -
nagyúr
de csúnya! de legalább olcsó... veszek huszat.
[Szerkesztve]Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
_Volkovy_
nagyúr
Drága,és ez a hülye monitor
-
(Kolombusz)
veterán
Sztem egy bazi nagy monitor plusz tv tjúner megoldja a problémát...
-
Hory
aktív tag
Draga. Ilyen aron nem versenykepes.
-
WN31RD
addikt
Ki tudja használni, ld. Bővebben: link.
Hogy mennyire hatékonyan ütemez, az más kérdés. Egyébként valószínűleg pont annyira (vagy annyira nem), mint a Prof. változat, kétlem, hogy eltérnének ilyen szempontból.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
kowk
tag
azt vki megsugja, hogy tudja az XP Home kihasznalni a HT-t?
-
biokill1
tag
Azt hiszem hátra szaladok a műhelybe és lefűrészelem a jó öreg 2,6GHz-es notebookomról a monitort, és rácsavarozom a ''megmaradt részeket'' egy 19''es monitorra... Bárkinek szivesen megcsinálom garantáltan olcsóbban mint ez a SONY...
Egyébként maga az 5let nem rossz, csak ez megint olyan SONYs. Vagyis a dizájn miatt elkérünk érte egy rakás pénzt...
A Mac-es témába meg sajnos nem tudok beleszólni, mert még nem volt szerencsém kipróbálnirejtett up! :D
-
taltos
senior tag
Elnézést kérek , egy kicsit sok bennem a pukapor...
De szvsz meg egy roppantól eltalált kiépítés! Minőségi monitor, korrekt graf. vezérlő, viszonlag erős és modern proc, nagyon minőségi hangszórók, profi mikrofon, és minden marha olcsón (a mac-es világhoz mérten).
Szerk.: Jól összeépítva AirPort-tal, Bt-vel, mobilan, könnyen, széles vászonban, csudajó OS-sel.
[Szerkesztve] -
taltos
senior tag
Ha ellátogatsz a beszeljukMac-re, akkor találhatsz nem is kevés embert, akik Mac mini-n nyomják 256 MB Rammal, és saját bevallásuk szerint gördülékenyen megy minden. Nem akad taszkváltásnál, folyik az ablak, stb.
Én azt mondom, hogy ''feladathoz a gépet''.
Nem lehetséges inkább az, hogy amit Te csinálsz a gépen, ahhol PM való? Mert szerintem egy iMac inkább DTP-s (amatőr szinten), otthoni, oktatási célokra van, és nem egy hardcore workstation.
Én kedden veszem az iMac-et, írjak majd róla?
Azt mondják, hogy jó a Mini, csak ne egy dual G5 után ülj le elé...
Rudi: Valahogy mostanában nekem sokkal inkább bejönnek ezek az előre összerakott, összepróbált, supportos konstrukciók. Szerintem a PC ipar nem feléled, hanem egyszerűen elmegy erre. Néhány dolog nagyon egyszerűen cserélhető (mem, hdd, bt, wifi), a többi pedig ízlésesen össze van integrálva.
Sokkal precízebb szoftvert lehet rájuk tervezni, és tesztelni is könnyebb. Álmomban egy olyan oprendszer szerepel, ahol installnál bekéri a gép típusának a kódját, és már egy potimalizált os-t települ fel. Majd. Talán, egyszer...
[Szerkesztve] -
fanatic
aktív tag
Nemrég telepítettük az elődjét... nagy sz@pás volt az egész!
Full image-ből táplálkozik, és a magyarítás eltartott 2 napig!Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
rudi
nagyúr
Nagyon sok helyen (iroda, internetterminál stb.) VIA EPIA alapon is elég lenne, úgy nagyon olcsó lehetne. Nemrég volt nálunk egy ilyen hazai kezedeményezésű cucc. Ugyan a procija nem volt túl izmos, de az ára kellemesen alakult.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Persze, van, de amint te is írtad, 15 cm vastag. Egy 17-es LCD hátuljára nem nagy megerőltetés rátervezni egy notebook barbonet. Nekem nem kell rá Sony logo, sem 3 GHz-es proci belé, bőven jó lenne egy 1,3-as mobil Celeron, egy valag RAM és a szokásos körítés. Ha AMD Geode alapokon menne, akkor még olcsó is lehetne.
-
Raymond
félisten
1. ''Áruk rendre 2399, illetve 1999 euró,...''
2. 1280x768Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
AlBundy
aktív tag
Jók ezek az asztali VAIO-k, csak javítani ne kelljen őket. Macerás szétszedni, semmivel sem kompatibilis.
És csak minimálisan Upgrade-elhető
[Szerkesztve]Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
faster
nagyúr
Londonban már láttam ilyet üzletben. Nem emlékszem pontosan az árára, drága volt, még az Imachez képest is.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Sony megcsinálta volna az iMac alternatíváját? Mégiscsak föleszmél a PC piac? Több ilyen gépet akarunk! Gyengébbeket és olcsóbbakat is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM