- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
Már csak az a kérdés h ki a káró a disztrib...???
-
marcee
addikt
Minek csinál az ecs egyáltalán full-os lapokat? Ki vesz sli/cf konfigot ecs-sel? Jó, oké, lehet, hogy ''terjeszkedni'' akarnak, csak furcsa. Az árát viszont sokkalom, valszeg rekorder eddig a 37 ropival házon belül.
-
CocooN-z
őstag
Ezek is csak addig fognak ennyibe kerülni mignem elvesztik az újdonság izét. Egy áv mulva már 1x ért kaphatóak lesznek...Bár sli...crossfire..nahjó legyen 2x
-
Aylarth
tag
mindíg szoktam figyelni a kondikat az új lapokon az BH6-som óta.
Ezeken v.hogy kevés van, tudom h. nem csak a mennyiség számít, de az ASUS deszkák ebből a szempontból meggyőzőbbek... -
Muton
addikt
a Veled azonosan gonolkodóknak a vásálás kevesebb gonddal, feszültséggel jár, de a hozzám hasonlók pedig jobban tudnak egy jó vételnek örülni, szal 1:1. ajánlanám az aranyközép utat
a banánzöld vagy bugyirózsaszín lapokkal nincs semmi bajom (valahol láttam egy rózsaszín szőrházat, abban egy pink lap biztos jól nézne ki) . ebben sem a lila zavar, hanem, h raktak hozzá feketét, fehéret és még 8(!) (sárga, narancs, piros, bordó ,kék, zöld, szürkésbarna és sötétlila) színt. ha fehér és sötétlila (max még kék vagy narancs) kombinációval oldották volna meg, akkor jobban nézne ki. mondjuk izlések..., de azon nincs mit vitatkozni, ha az egyszerűbb az legánsabb.
-
mirrmur
aktív tag
sztem is fejlődnek. Csak az áraikat kéne tartani ez melett alacsonyan. Mert ha dönteni kell hogy melyiket vegyem meg pl: gigabyte vagy ECS u.a áron akkor nem késlekedem a döntéssel és a giga lesz a nyerő....
-
KrAt
veterán
Nekem egészen tetszik, hogy ilyen színes
Egyébként szerintem sokat fejlődtek az ECS lapok. Régebben olyan kicsik, szvsz rosszak voltak, manapság meg egészen királyak -
Balinov
titán
-
ngabor2
nagyúr
procit lehet már bele kapni?
-
malocz
tag
ott virít a deszkán nagy betűkkel a duál csenöl ddr2. ez mennyire parasztvakítás? remélem lesz ilyen irányú teszt is (single-duál) a PH-n.
-
Muton
addikt
van akinek nem csak a belbecs számít, hanem a külső is, függetlenül attól, h plexis háza van vagy sem. erre a lapra pedig talán a legenyhébb jelző is a közönséges.
személyes: az ilyen igénytelen színösszeállítás miatti állanó ideg pedig rendesen marna belülről, ha ilyenem lenne. ezért akár milyen (tartalmas) képességgel rendelkezik, attól még a tiltó listán van nálaminkább a semmi, mint ez a förtelem
az ati chipsetesnél a jó tervezést dícséri, h kihagytták a pci-x előőti helyet. biztos nehéz lett volna egy pci-t berakni.
mod: helyesírás
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
tetszik az extreme felirat a délihíd hűtésen.5letes.
amugy mibajotok a színével? giga is lila,meg ződ,dfi sem épp asusosan egyszinü.ugyse az asztalon van,akkor meg nemhótmindegy, -
ftc
nagyúr
Leállhatnának erről a színről....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Microsoft Outlook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged