Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
érdekes hűtő. kicsit télleg fura a venti.
8,76-51,65 cfm légszállítás
15-36,9 dBA zajszint.
hát nem tom ~9 cfm levegő mire elég... és mégis jobb a zalmannál.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
F7
tag
Bővebben: link
Itt is leveri a ZalmantFickó! Fekszessz!
-
Savanya
addikt
Éredekesség : Zalmanra cseréltem a Glacialtech 5100pwm hütőt és rosszabbul hüt ... már fullon 58fokig megy fel alapon is 41fok ...
Mobilszámom: 70-516-8068
-
Savanya
addikt
Nekem ilyen 5100PWM hütőm van 2,8-as LGA775-öt felhúzva is 54fok alatt tart pedig a venti csak 2050-en pörög , ja és full terhelésen ....
Mobilszámom: 70-516-8068
-
LukE
veterán
igen, de oda-vissza kompatibilis. 915/925 lapokra ra lehet dugni normal ventiket, es hacsak nincs ott valmi akadaly (pl. ventikabel-hosszabbito/atalakito, surubb venti szabalyzok), akkor a 4pin fan csatlakozo is ramegy a 3pin aljzatra. De ez csak a''PWM'' verzio, a normal asszem 3pin.
Egyebkent egesz jol mukodik az auto-szabalyzas. Mmint ha az egesz jo, hogy csak 2.8k rpm-en porog az a venti altalaban, es emberi homersekleten tart egy 3g-s preszkotot.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
engusz
veterán
válasz strike-force #3 üzenetére
Jogos. Most, hogy így mondod, szerintem is jobb lett volna ha a SilentBlade-ekkel építkeznek.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz strike-force #3 üzenetére
Nem sokat hazudhatnak (általában) GlacialTech meg nem hinném, hogy hazudna, biztos nem mindegy a lapát formája.
ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
Dreamcaster
senior tag
Igen, rettentő jo cég a GlacialTech, VGA hűtőből is az első produkciójuk a NorthPole 1000, mégis, a létező eddigi legjobb VGA hűtő. A SilentBlade -ben egy picit csalódtam, de hajrá GlacialTech, nagyon jol nyomják, igényesek. Azt a 18mm -t pedig le kéne szorítani 15mm -re és standard -osítani. Nehogymá csak a sz@r Zalman legyen 2K -ért.
ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
őstag
komolyan mondom nem értem glacialtech-éket. miért nem lehet a szerencsétlen bordára egy rendes 80x25-ös ventit tenni? miért kell ilyen 80x18-al szórakozni?
nézzük csak
80x18mm
2800rpm
~41cfm
31dba
miért nem lehet erre a cumóra mondjuk egy silentblade-t rárakni? mennyivel növelné meg a költségeket?
egyébkéntis most nézem, nincs az a venti ami ilyen paraméterek mellett 41cfm-t tud. sanyo-denki katalógusban 80x25-ös tud 2900rpm-en 36cfm-et.
szintén sanyo-denki 80x20as tud 2900rpm-en 29.7cfm-et.
panaflo 80x15-ös 3100rpm 33.5 cfm.
papst 8412N 80x25-ös 3100rpm 41cfm.
folytassam?
most akkor vagy valaki csúsztat, vagy glacialtech-ék kitaláltak vmi iszonyat durva ventit.R7-5950 / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
LukE
veterán
a ventilator fordulatszamat az alaplap szabalyozza, az intel fele 4. ventilator csatlakozo-tuske segitsegevel, szoval nem egyszeru manualis szabalyzasrol van szo. (a light dobozat latta mar valaki? )
Egyebkent tenyleg nem olyan rosz. 1 negativum van benne szerintem: az alatta levo preszkot.
[Szerkesztve]''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
engusz
veterán
Csupa jót olvasni erről a hűtőről. Kedvező ára, jó teljesítménye és a cég neve miatt szvsz. kedvelt lesz.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ASUS notebook topic
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN DeepCool - CH510 WH számítógépház - R-CH510-WHNNE1-G-1 Számítógépház
- új eredeti Intel E97379-003 CPU hűtő processzorhűtő LGA 1150 1151 1155 1156 foglalatokhoz
- NZXT Kraken Z63 + BeQuiet ventik LGA1200 ( +LGA1700 kert )
- Hp Compaq 8200 Elite Sff Tpc-F007-Sf táp (PC9050)
- Eladó Enermax Noisetaker 600W tápegység