- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SoundBlaster X-Fi
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
1ébként most készül egy 915vs925vs945vs955vsnF4IE cikk, majd ott is ilyen szorgosan gyüjtögesd a grafikonokat.
Illetve ha megnézed a mostanában megjelent nF4 SLI-s cikket, abban olyan memóriaértékek vannak, amilyeneket én alapórajelen még nem is láttam, nemhogy itt a fórumon, de még külföldi oldalakon sem (ilyen kis tapasztalatlan vagyok, hogy 2700 MB/s-os írást nyomok DDR400-on.)
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
Ezek a lapok szvsz két okból ''jöttek létre'', aki beleszeretett a northwood procijába, annak ne kelljen a platformváltáshoz megválnia tőle, a másik pedig, hogy az új foglalattól sokan ódzkodnak, még a gyártók is. Amúgy csak a pénzről szól, vedd meg a legújabb chipkészletet, szórd a pénzed, aztán persze ha majd nagyobb proci kell, akkor ismét kereshetsz magadnak új lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest