- Gaming notebook topik
 - OLED TV topic
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Androidos tablet topic
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Milyen monitort vegyek?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból

Új hozzászólás Aktív témák
- 

A TAHÓ
csendes tag
Ok...nem olvastam.
Ami a hűtőket illeti, úgy tudom, hogy a palomino illetve a barton magos melegszik a legjobban ( a tévedés jogát fenntartom!! ), és ha jól emléxem a gt coolerek nagy többsége 2800+ig van kalibrálva...a dobozon legalábbis ez van.
Mondjuk nem csoda, mert mindegyik coolerjükön ugyanaz a venti forog, max néha a bordázaton változtatnak. Ugyanaz a venti van P4-esen mint az AMD-én.
Szintén tévedhetek!!
Nos, talán mivel adott egy venti ( ami be kell ismerni csendes) minden bordára azt szerelik, ezért is van, hogy a venti egyik fele a megfelelő kialakítású rögzítőhelyre van becsavarozva, a másik két csavar meg bele van hajtva valahova bordázatba.
Nos, én erről a ''technikai vivmányról'' mondtam azt hogy silány.
Tehát ha mondjuk ezeket a coolereket a maximálisan ajánlott CPU-ra is rászerelted volna, ........akkor lehet más lenne a véleményed. - 

A TAHÓ
csendes tag
Oksa...ezt is értem!
Ott a bibi, hogy ezeket előzte meg a #33-as. Mindenben igazad van télleg, én nem szoktam ilyen...... jaj.....szűzkislány módjára fogalmazni.....és valóban nem volt alátámasztva a véleményem...igaz.
Egy gond van....nem kérdeztél mire is alapozom,....indokoljam má meg......mondjak má valami példát. Ilyen nem volt. Hanem mi volt? Na mi?
A #33-as hozzászólásod...............???? Miről beszélünk?.....Hol a határ?...Mit lehet neked, és mit nekem? Ki ítélkezik KI fölött, vagy MI fölött? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
 - Gaming notebook topik
 - OLED TV topic
 - Fejhallgatós találkozó
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Androidos tablet topic
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Milyen monitort vegyek?
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest