Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fehérsólyom
aktív tag
Ha gondolod, akkor megoldható az, hogy megveszem neked és feladom postán. Pénzt előre átutalod és minden ok
 (A járkáláls költségeitől eltekintek 
)
Persze ha neked is megfelel. Ha elnyerte testszésedet akkor az adataimnál lévő elérhetések kövzül válassz egyet és akkor mindent megbeszélünk/egyeztetünk. - 

DarkFater
tag
Akkor egy személyes tapasztalat:
SB1 & 1,1GHz Athlon: 55-60 között lakáshőmérséklettől függően.
Őszintén szólva nem voltam elégedett vele, de anyámék gépébe jó volt
GT Igloo 2450 light & 1700+: stabilan 40 fok alatt, halk (királyság)
SB3 & 2500+Barton: Üresjárat:44 fok, terhelve 45-55 fok
Lehetne jobb is, de....a borda ormótlansága és az alaplap hülye tervezése miatt egy kondi útban van, így a bordát 180 fokkal elfordítva kellett feltennem, ami az aszimmetrikus bordakiképzés miatt igen hátrányos és féltem is tőle, de megy.
Néhány észrevétel:
Az SB3 borda ugyanaz mint a 2450 !!!!
A különbség csak az, hogy az SB3 réznek tűnik és nem alunak, mint a 2450 és a talp is polírozott, míg a 2450-é nem.
A 2450 esetében furcsállottam, hogy a 8 cm ventillátort csak egyik oldalon fogatták be és a másik oldalon a lamellák közé ékelődik a csavar, mert a venti kisebb mint a borda, így a csavarhely kb. 1 cm-el arrébb van
Persze mindez rögtön értelmet nyert bennem amikor megláttam az SB3 tetején éktelenkedő 9cm-es ventillátort ami tökéletesen illeszkedik
A TAHÓ kollégának meg üzenem, hogy az, hogy 10 hűtőből 4-et visszahoztak:
- lehet, hogy kifogott egy ''hülye'' vevő sorozatot, mert nagy az isten állatkertje ugyebár....
- Lehet, hogy a srácok mindegyike széthajtotta a gépét és ahhoz a silent breeze tényleg kevés, mert azt szerintem nem húzásra tervezték hanem csendességre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 94% Akkumulátor
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(A járkáláls költségeitől eltekintek 
)