- Hobby elektronika
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - OLED monitor topic
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Androidos tablet topic
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

guminyúl
tag
No, 54 fok fölé nem tudom tornázni, pedig már az összes ablakot becsuktam
 Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már 
 ), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban 
Lehet, hogy szerencsém volt, az Abit-ot is szidják páran, nekem az is jó (NF7-S), az AMD-k is jól működnek a kezem alatt, a RAM-Bo ramok is bírják (266@288, 2-2-2-5) áááááááááá, annyira jó vagyok, igen.
A procihőmérsékletet meg úgy mérem, hogy egy higanyos hőmérőt tok és a proci közé szorítok
 Ez nem jó? Nem elég pontos? Most mi van? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
 - Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
 - GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már 
 ), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban 
 Ez nem jó? Nem elég pontos? Most mi van?